Oldal frissítése

BOURJOIS 3D Effet Gloss 03 Brun Rose Academic 5,7 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS 3D Effet Gloss 03 Brun Rose Academic 5,7 ml

Hosszan tartó hidratáló szájfény a 3D hatású sorozatból! Tizedik évfordulója alkalmából a Bourjois kozmetikai cég elindította a 3D-s hatású szájfényeinek sorozatát, amelyet a még érzékibb ajkak érdekében fejlesztettek ki, és egy új, elegáns csomagolást kapott. A szájfény kémiai összetétele 100%-ban hipoallergén és 92%-ban hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaz. Ezenkívül mikrokristályos viasszal dúsították,hogy mély, telt és nagyon fényes ajkakat nyerj használatával.
A kefés applikátor kifejezetten a könnyebb és pontosabb használathoz lett tervezve. Most már kényeztetheted és hidratálhatod az ajkaid 8 órán keresztül, egy szuper fényes push-up hatással, amely még jobban kiemeli az ajkakat. Légy érzékibb és magabiztosabb a 3D Gloss sorozattal, amelynek telt, fényes hatása első pillantásra látszik.
Tipp:
A maximális eredmény eléréséhez használj kontúr ceruzát, amelynek árnyalata mindig eggyel magasabb legyen, mint a használt szájfény.
Kód:  KSDE0052-c
Termékszám:  3052503410302
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20