Oldal frissítése

Make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml

A Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige egy forradalmi alapozó, amely tökéletes megjelenést biztosít a bőrnek. Az alapozó hatékonyan eltünteti a szem alatti sötét karikákat, a vörös hajszálereket és fáradtság jeleit. A bőr az alapozó használata után hibátlanná válik. Az egyedülálló összetétel három különböző színpigmentet kombinál, amelyek tökéletessé varázsolják a bőrt. A sárga pigmentek fedő és nyugtató hatásúak, a lila pigmentek ragyogást kölcsönöznek a bőrnek, a zöld pigmentek eltüntetik és elfedik a vörös hajszálereket.

Hatékonysága ellenére az alapozó könnyű, nem tömíti el a pórusokat és hagyja a bőrt lélegezni. Az alapozó selymes állaga közepesen erős fedést biztosít, és könnyű felvinni a bőrre, amelynek természetes megjelenést kölcsönöz. Az alapozó gond nélkül kibír akár 16 órát is. Nem utolsó sorban SPF 10 faktorral is védi a bőrt a káros UV-sugárzástól. Kényeztesse magát ezzel a luxus készítménnyel, és nyűgözzön le mindenkit a hibátlan bőrével!

 

Hatóanyagai:

  • A speciális sárga pigmentek fedő és nyugtató hatásúak
  • A speciális lila pigmentek ragyogást kölcsönöznek a bőrnek
  • A speciális zöld pigmentek felveszik a harcot a vörös hajszálerekkel

Eredmény:
A bőrhibák - beleértve a szem alatti karikákat- eltűnnek, a bőr egységes, hidratált, üde és ápolt lesz, 16 órán keresztül.

Színárnyalat:
54 Beige

Mennyiség:
30 ml

Összetétel:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), PROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ZINC PCA, SILICA, IRON OXIDES (CI77492), ERYTHRITOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, IRON OXIDES (CI77491), CHLORPHENESIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, IRON OXIDES (CI77499), PARFUM (FRAGRANCE), ALCOHOL DENAT., LAUROYL LYSINE, DISODIUM EDTA, CHROMIUM OXIDE GREENS (CI77288), MANGANESE VIOLET (CI77742), POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HOMARINE HCL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) FLOWER EXTRACT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER.

Paraméterek

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum
Bőrtípus Normál, Minden bőrtípusra
Üzemidő 16 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Szemhéjra alkalmas, SPF védőfaktor
Hatás Mattító, Egységes bőrszín, Élénkítő, Hidratáló, Kivörösödés ellen

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Extrém fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  KSDE0521-c
Termékszám:  3052503635408
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15