Oldal frissítése

BOMB COSMETICS Test Peeling feketeribizli 375 g

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOMB COSMETICS Test Peeling feketeribizli 375 g

Az enyhén szemcsés Bomb Cosmetics Fekete ribizli bőrradír hatékonyan tisztítja meg a testet az elhalt hámsejtektől, és tökéletesen kisimítja a bőrt. A termék puhítja a bőrt és biztosítja a számára szükséges rugalmasságot. Az édes narancs és a mandarin illóolajai számos más természetes anyaggal együtt frissességet, feszességet, hidratálást, valamint védelmet biztosítanak a bőrnek a külső káros hatások ellen. A fekete ribizli, a málna, az eper és az áfonya nyári aromái krémes karamellel és vaníliával keverednek, hogy kellemes illattal ajándékozzák meg a testedet. Ápold a bőrödet a Bomb Cosmetics testradírral, hogy selymes, friss és illatos legyen!

A Bomb Cosmetics testradír jellemzői

  • Hatékonyan tisztítja a testet
  • Számos természetes anyagot tartalmaz
  • Egységesíti és ragyogóvá teszi a bőrt
  • Rugalmasságot és feszességet ad
  • Nyugtatja és csodásan illatosítja a testet

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Vidd fel a bőrradírt a nedves bőrre, és körkörös mozdulatokkal, finoman masszírozd be. Ezután alaposan öblítsd le.

Összetétel

Sucrose, Glycerin, Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Propylene Glycol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Fragrance, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Etidronate, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Denatonium Benzoate, Benzyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, CI 42090 (Blue 1), CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33). 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 375 ml

Ajánlott

Ajánlott Testre

Típus

Típus Női

Terméktípus

Terméktípus Fürdőbomba
Kód:  KSTE0780
Termékszám:  5037028234730

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05