Oldal frissítése

BOMB COSMETICS Three Little Birds

5 1 értékelés

BOMB COSMETICS Three Little Birds

A BOMB COSMETICS - The Three Little Birds kozmetikai ajándék szett egy csodálatos ajándék az illatos fürdő szerelmeseinek, főleg azoknak, akik minőségi kozmetikumokkal ápolják bőrüket. Az exkluzív kollekcióban kézműves fürdő termékeket talál, friss gyümölcsös aromákkal. A termékek olyan prémium természetes összetevőket tartalmaznak, mint a kakaóvaj, shea vaj és a gondosan válogatott illóolajok. Ezeknek köszönhetően a termék hidratáló hatású, lágyítja bőrt, puhává és illatossá varázsolja azt. A fürdő így teljesen ellazítja az érzékeket, megnyugtatja a testet, és serkenti az elmét. Kényeztesse bőrét luxus fürdőtermékekkel amely tele van illóolajokkal és aromákkal, hogy nyugtató pihenésben legyen része egy fárasztó nap után.
Alkalmazás:
Dobjon egy BOMB COSMETICS terméket a kádba, és hagyja, hogy fokozatosan feloldódjon, miközben az illóolajok felszabadulnak benne. Merüljön el a fürdő nyújtotta előnyökben és élvezze annak jótékony hatását. Lélegezzen mélyeket és élvezze a gyógyító aromákat.  
A készlet tartalma:

  • Almás-málnás tornádó 160 g
  • Pink rebarbara muffin 50 g
  • Spring fantázia szappan 100 g
  • Daisy mini cupcake 30 g
  • Pillangó szárny 160 g

 

 

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Fürdőbomba
Kód:  KSDS0976
Termékszám:  5037028253168

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15