Oldal frissítése

BOMB Cosmetics virágos fűrdőbombák

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOMB Cosmetics virágos fűrdőbombák

 

A BOMB COSMETICS fürdőbombás ajándékcsomaga csodálatos ajándék minden aromás fürdő rajongónak, aki szereti magát kiváló-minőségű bőrápoló termékekkel kényeztetni. Ez az exklúzív kollekció kézzel készített fürdőgolyókat tartalmaz, amelyek első ránézésre olyanok, mintha édességek lennének. Elkészítésükhöz természetes kakaóvajat, sheavajat, valamint gondosan válogatott esszenciális olajakat használtak fel. Főként kiváló hidratáló hatásuk kiemelkedő, puhává teszik a bőrt, ellazítják érzékeit, nyugtató hatással vannak az egész testre, és ösztönző hatással vannak az elmére, a gondolatokra. Kényeztesse bőrét ezzel a luxushatású, esszenciális olajokban és illatokban telített spa termékkel, és vegyen egy relaxáló fürdőt a mozgalmas nap után!


Alkalmazás:

Dobjon egy BOMB COSMETICS fürdőgolyót a forró fürdővízbe, hogy fokozatosan elolvadhasson és kibocsájthassa az esszenciális olaj tartalmát! Merüljön el a fürdővízben és élvezze jótékony hatásait! Lélegezzen mélyeket, és szívja magába ezeket a gyógyító illataromákat! 
Az ajándékcsomag tartalma:

  • Stresszoldó fürdőgolyó (30 g rózsa, vetiver, mandula)
  • Bársonyos bőrért fürdőgolyó (160g pacsuli, muskátli)
  • Bazsarózsa porcelán fürdőgolyó (160 g olaj, tömjén, rózsa)
  • Virágpiac fürdőgolyó (30 g muskátli, jázmin)
  • Virágos aromájú fürdőgolyó (120 g, rózsamuskátli, rózsa)

 

 

Paraméterek

Típus

Típus Női

Terméktípus

Terméktípus Fürdőbomba
Kód:  KSDS0971
Termékszám:  5037028239667

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10