Oldal frissítése

BODYNATUR Sensitive Cream (100 ml)

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BODYNATUR Sensitive Cream (100 ml)

A Body Natur szőrtelenítő krémet a test felületén lévő nem kívánt szőrzet gyors és hatékony eltávolítására tervezték. Az eredmény tökéletesen sima bőr fájdalom és komplex készítmények nélkül. A krém könnyen használható otthon vagy utazáskor, mivel hatóideje csupán 3 perc. Emellett, természetes kivonatokat tartalmaz, bőröd gyengéd ápolásáért és megnyugtatásáért.

Az Aloe Vera olyan gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmaz, melyek védik a bőrt az irritációtól. Az argánolaj nyugtató és bőrkisimító, a bőrt bársonyosan puhává és simává varázsolja. A krém nem tartalmaz parabéneket, BHT-t és allergéneket. A termék ideális lábak, karok, hónalj és bikinivonal szőrtelenítésére. Kényeztesd magad sima és puha bőrrel, felesleges fájdalom nélkül.

Bőrtípus:
normál vagy száraz bőrre

Aktív hatóanyagok:
Argánolaj
Aloe Vera
Alkalmazás:
Alkalmazd bőrödön az előírásoknak megfelelően, majd óvatosan töröld le a meggyengült szőrszálakat. A szőrtelenített területet mosd  le bő vízzel és finoman töröld szárazra.

Térfogat:
100 ml

Minimum vásárolható mennyiség 2 db.

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  DKO122
Termékszám:  8414719407111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15