Oldal frissítése

BODY NATUR Szőrtelenítő tusfürdő krém piros gyümölccsel 200 ml

3,0 1 értékelés
3 190 Ft

BODY NATUR Szőrtelenítő tusfürdő krém piros gyümölccsel 200 ml

A lábak, a hónalj, a bikinivonal és a karok egyszerű és fájdalommentes gyantázása minden nő álma. A Body Natur Piros gyümölcsös tusfürdője ebben segít, 3 perc alatt eltünteti a szőrszálakat! Ráadásul kellemes illatát is biztosan értékelni fogod. Ezt a terméket bármely nő használhatja, mivel minden bőrtípusra tervezték. Tartósabb eredményre tehetsz szert, mintha borotvát használnál.

A BODY NATUR Szőrtelenítő tusfürdő krém piros gyümölccsel legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és fájdalommentes szőrtelenítést biztosít mindössze 3 perc alatt
  • A Body Natur tusfürdő szőrtelenítő krém lábak, hónalj, bikinivonal és karok szőrtelenítésére szolgál
  • Kellemes illata van
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Tartósabb eredményre tehetsz szert, mintha borotvát használnál
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazás: 
Vidd fel a krémet a mellékelt szivacs sima oldalával úgy, hogy teljesen befedje a szőrszálakat. A bőrnek tisztának és száraznak kell lennie. Hagyd hatni körülbelül 1 percig, majd kezdj el zuhanyozni. Az első két percben ne engedj közvetlen vízsugarat a szőrtelenített területre, mivel a krém a vízzel érintkezve lassan feloldódik. Két perc elteltével a szivacs durva oldalával tisztíts meg egy kis bőrfelületet. Ha a szőrszálak könnyen eltávolíthatók, tisztítsd le a krém többi részét is. Ellenkező esetben várj néhány percet, és ismételd meg a próbát, de 8 percnél tovább ne hagyd a terméket a bőrön.

Összetétel

Aqua, Cetearyl Alcohol, Urea, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, VP/Eicosene Copolymer, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Acrylates Copolymer, Potassium Hydroxide, Parfum, CI 77891

Paraméterek

Használat

Típus Krém
Kód:  HOL683
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8414719407128

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05