Oldal frissítése

Bo Touch Bin 11 + 23 L - platina színű

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bo Touch Bin 11 + 23 L - platina színű

A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Két darab, egy 11 és egy 23 literes tartályt tartalmaz. A szemetes használata igazán kényelmes a Soft-Touch rendszerrel. A szemetes fedele egyetlen érintéssel nyitható vagy zárható. Alkalmas nagyobb mennyiségű hulladék számára is. Kompakt és időtlen formatervezésével bármilyen otthonba remekül illik, elhelyezheted a falhoz közel is. A Brabantia Bo Touch Bin szemetes állítható csúszásmentes lábakkal készült, így tökéletesen stabil a padlón.


Bo Touch Bin 11 + 23L szemeteskosár

Elegáns kialakítás lábakkal


Bo Touch Bin 11 + 23L szemeteskosár

Méretek: 54 × 68 × 31,5 cm


Bo Touch Bin 11 + 23L szemeteskosár

2 kosár


A Brabantia Bo Touch Bin 11 + 23L, platina szemeteskosár fő jellemzői 

  • Bo Touch Bin szemeteskosár platina színben
  • Modern, időtlen dizájn, nagy kapacitással
  • Pontosan illeszkedő zsákok
  • Soft-Touch nyitórendszer
  • Helytakarékos, mivel elhelyezhető falhoz közel vagy a szoba sarkában
  • A belső rekeszek eltávolíthatók és tisztíthatók
  • Állítható lábak csúszásmentes kivitelben

Válogass stílusosan a Brabantia Bo Touch Bin szemetessel

A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár Téged is első pillantásra lenyűgöz modern megjelenésével, amelynek hála bármilyen belső térben jól mutat. Legnagyobb előnye a csúszásmentes kezeléssel készült állítható lába, ez védi a padlót a sérüléstől. Ugyanakkor a szemeteskosár tökéletesen stabil. Elegendő helyet kínál, egy 11 és egy 23 literes tartállyal rendelkezik.

Soft-Touch nyitó- és zárórendszer

A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár a soft-touch rendszerrel irányítható, egyetlen kézzel könnyedén nyitható vagy zárható a fedele. Ennek eredményeként kényelmesen helyezhetsz el nagyobb mennyiségű hulladékot is benne. A Bo Touch Bin szemetest kényelmesen odateheted a falhoz, így igazán helytakarékos.

Higiénikus és gyors zsákcsere

A higiénikusan tiszta környezet minden háztartás alapja. A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár nyílása elég nagy ahhoz, hogy megelőzze a piszok kijutását a szemetes köré. A szemeteszsák cseréje zökkenőmentes, mivel az J and X kóddal ellátott szemeteszsákok páratlanul illeszkednek a kosárba. A szemeteszsákok széle rejtve marad a Brabantia Bo Touch Bin fedele alatt, így az nem ér túl a szemetesen.

Brabantia Bo Touch Bin könnyen eltávolítható tartállyal

A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár kosarait egyszerűen eltávolíthatod és megtisztíthatod azok belsejét, amennyiben szükséges. A szemeteszsák cseréje közben a fedél végig nyitott marad, ez megkönnyíti a kosár kezelését.



Paraméterek

Méret

Szélesség 54 cm
Magasság 68 cm
Mélység 31,5 cm

Szín

Szín Szürke

Anyag

Anyag Acél, műanyag

Jellemzők

Űrtartalom 34 l
Nyitás módja Érintős
Edények száma 2 db
Kód:  BRAOK142
Termékszám:  316142

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10