Oldal frissítése

Bo pedálos kuka 2 x 30L fehér

5 3 értékelés
72 690 Ft

Bo pedálos kuka 2 x 30L fehér

A Brabantia Bo szemeteskosár kényelmes pedál mechanizmussal működik, és két darab 30 literes tartályt tartalmaz a szelektív hulladékgyűjtéshez. A pedálrendszernek betudható csendes fedél és könnyű nyitás még kényelmesebbé teszi a használatot. A szemeteskosár ideális még nagyobb mennyiségű hulladék számára is. Kompakt és időtlen formatervezésével minden otthonba remekül illik, hiszen a szemeteskosarat elhelyezheted közvetlenül a fal mentén. A Brabantia Bo szemeteskosár emellett környezettudatosan készült (41% újrahasznosítottanyagból,98% újrahasznosíthatósággal felhasználás után). Megvásárlásával támogatod a The Ocean Cleanup mozgalmat, amelynek célja az óceánok megtisztítása a műanyag hulladéktól.


A Brabantia Bo 2 x 30L pedálos szemeteskosár fő jellemzői, fehér

  • Pedálos szemeteskosár fehér színben
  • Modern, időtlen dizájn, nagy kapacitással
  • Környezettudatosan készült
  • Két 30 literes tartály a szelektív hulladékgyűjtéshez
  • PerfectFit precíz illeszkedésű szemeteszsákok
  • Halk fedél és szuper könnyű nyitás a pedálrendszernek köszönhetően
  • Helytakarékos, mivel elhelyezheted a falhoz közel vagy a szoba sarkában
  • A belső rekeszek eltávolíthatók és tisztíthatók
  • A szemeteskosár megvásárlásával támogatod a The Ocean Cleanup projektet
  • Cradle-to-Cradle tanúsítással

Válogass stílusosan a Brabantia Bo szemetessel

A Brabantia Bo szemeteskosár első pillantásra lenyűgöz modern dizájnjával, szuperül illik bármilyen belső térbe. Az ujjlenyomatmentes felületkezeléssel nem szükséges aggódnod a hosszadalmas karbantartása miatt sem. Továbbá a Brabantia Bo szemeteskosár környezettudatosan készült, 41%-ban újrahasznosított anyagokból illetve élettartama végén 98%-ban újrahasznosítható. A szelektív hulladékgyűjtés kulcsfontosságú bolygónk számára. A Brabantia Bo szemeteskosárral stílusosan megy majd a szelektív hulladékgyűjtés! A Brabantia 10 éves garanciát és szolgáltatást vállal a termékre.

A Brabantia Bo szemeteskosár kezelése könnyű

A szemeteskosarat pedálos rendszerrel használhatod, amellyel a szemetes nyitása és zárása gyerekjáték. Lenyomáskor a fedél nyitva marad, így kényelmesen helyezheted bele a nagyobb mennyiségű hulladékot is. Amint leveszed a lábadat a pedálról, a fedél lezárása önállóan elindul, majd pedig csendesen záródik a szemeteskosáron. A Brabantia Bo egyik legnagyobb előnye a puha és csúszásmentes alapja, kifogástalanul, stabilan áll a padlón.

Brabantia Bo hulladékgyűjtő praktikus fedélkapcsolóval

Amennyiben szeretnéd nyitva tartani a Brabantia szemeteskosár fedelét, úgy nem szükséges a pedálon állnod, egyszerűen húzd el a fedélkapcsolót a szemetes belsejében. Ezáltal a fedél nyitott pozícióban marad és kényelmesen belehelyezhetsz mindent, amit ki szeretnél dobni.

Higiénikus és gyors zsákcsere

A higiénikusan tiszta környezet minden háztartás alapja. A Brabantia Bo szemeteskosár nyílása elég nagy ahhoz, hogy megelőzze a piszok kijutását a szemetes köré. A szemeteszsák használata is zökkenőmentes, mivel a J és X kóddal ellátott Brabantia szemeteszsákok páratlanul illeszkednek a kosarakba. A szemeteszsákok széle rejtve marad a Brabantia Bo fedele alatt, így az nem ér túl a szemetesen.

A Brabantia Bo szemetes tartályai könnyen eltávolíthatók

A Brabantia Bo szemeteskosár tartályait egyszerűen eltávolíthatod és megtisztíthatod azok belsejét, amennyiben szükséges. A szemeteszsák cseréje közben a fedél végig nyitott marad, ez megkönnyíti a tartály kezelését.



Paraméterek

Anyag

Anyag Acél, műanyag

Szín

Szín Fehér

Jellemzők

Űrtartalom 60 l
Nyitás módja Pedálos
Edények száma 2 db

Méret

Szélesség 54,1 cm
Magasság 65,2 cm
Mélység 36,3 cm
Kód:  BRAOK447
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  211447

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15