Oldal frissítése

BLUEBEARDS REVENGE The Big Blue Bar of Soap For Blokes 175 g

4,6 38 értékelés
2 790 Ft

BLUEBEARDS REVENGE The Big Blue Bar of Soap For Blokes 175 g

A BLUEBEARDS REVENGE Big Blue Bar kemény szappan egy minőségi, angol fürdőszappan. Az alap összetevője a glicerin, amely természetesen tisztít, hatékonyan távolítja el a bőrről az olajat és a szennyeződéseket, amelyek a pórusok elzáródásáért felelősek. A szappan mélyen hidratál, a bőrt puhává teszi és frissen illatossá, így tökéletes a nap kezdéséhez. Szavazz a biztonságra és próbáld ki a BLUEBEARDS REVENGE Big Blue Bar kemény szappant! A stílusos csomagolás biztosan illeni fog a fürdőszobádba. 

A BLUEBEARDS REVENGE Big Blue Bar kemény szappan fő jellemzői 

  • A BLUEBEARDS REVENGE szappan hatékonyan megtisztítja és hidratálja a bőrt
  • Puhává teszi a bőrt és kellemes friss illatot hagy maga után
  • A stílusos csomagolás minden férfi kozmetikai csomagba illik

Tömege:
175 g

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulphate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Parfum, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate. Fragrance contains: Coumarin, Benzyl Benzoate, Hydroxyisohexyl-3-carboxaldehyde, Limonene, Linalool. Colour: CI 42090.

 

Összetétel

Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Nátrium-laurát, Nátrium-lauret-szulfát, Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, Parfum, Sodium Chloride, Sztearinsav, Lauric Acid, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát. A parfüm tartalmaz: Kumarin, benzil-benzoát, hidroxi-izohexil3-karboxaldehid, limonén, linalool. Szín: CI 42090.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 175 g (0,18 kg)

Termék típusa

Termék típusa Tömbszappan

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Tisztító
Specifikáció Vegán

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes

Szappan típus

Szappan típus Tömbszappan
Szappanfajta Glicerines

Tömeg

Tömeg 175 g
Kód:  KSMU0281
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060297000850
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15