Oldal frissítése

BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml

Egy hosszú és nehéz munkanap áll mögötted? Nincs is annál jobb, amikor egy frissítő zuhanyt veszel a stimuláló és élénkítő BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml-es tusfürdővel. A neves angol márka (amely a férfi kozmetikumokra specializálódott) készítménye megfelelően hidratálja a bőrödet, és kellemes puhaságot nyújt neki. Emellett a tusfürdő modern, férfias illatú is, amelynek egyetlen nő sem tud majd ellenállni.

A BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml-es férfi tusfürdő főbb tulajdonságai

  • Igazi férfiak számára kifejlesztett tusfürdő
  • A BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml-es tusfürdő ellenállhatatlan illatú
  • Stimulál, felélénkít és hidratálja a bőrt
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • A terméket nem tesztelték állatokon

Összetétel:
Aqua, disodium cocoamphodiacetate, cocamidopropyl betaine, decyl glucoside, aloe barbadensis(aloe Vera) leaf juice extract, hydrolysised keratin, polyquaternium 7, coco diethanolamide, sodium lauroyl sarcosinate, aminopropyl dimethicone, peg40hydrogentated castor oil, Dl panthanol, parfum, citric acid, phenoxyethanol, potassium sorbate

 
Kód:  KSMU0302
Termékszám:  5060297001383
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20