Oldal frissítése

BLANX Whitening fehérítő fogkrém 75 ml

Leárazás
1 590 Ft

BLANX Whitening fehérítő fogkrém 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A nagyszerű BLANX fogkrém az univerzális típusba tartozik, amely gondoskodik a rutinszerű szájhigiéniáról. A fogfehérítő BLANX fogkrém segíthet megszabadulni a sötét pigmentektől magában a fogszerkezetben. A hatékony BLANX fogkrém térfogata činí 75 ml. A kellemes mentolos íz az unalmas kötelezettséget a napi rutin kellemes részévé teszi. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk a príma BLANX fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

A hatékony BLANX Whitening fehérítő fogkrém 75 ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • Az univerzális BLANX fogkrém alkalmas a mindennapi tisztálkodáshoz
  • A fehérítő hatású BLANX fogkrém eltávolítja a fogakon található elszíneződést
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • A fogápolást nagyszerűvé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A finom BLANX fogkrém használata után gyönyörű lesz a mosolyod és friss a leheleted

Összetétel

Aqua, Glicerin, Hydrated Silica, Szorbit, Silica, Cellulose Gum, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-monofluorfoszfát, Xylitol, Aroma, Usnea Barbata kivonat (Usnea Barbata kivonat), Cetraria Islandica kivonat (izlandi zuzmó kivonat), Sodium Saccharin, Mentha Piperita olaj (borsmentaolaj), Nátrium benzoát, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Menthol, Eugenol, Anetol, Limonene, CI 77891.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1728
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8017331051474

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10