Oldal frissítése

BLANX White Detox Coconut fogkrém 75 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLANX White Detox Coconut fogkrém 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A hatékony BLANX fogkrém az általános készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájhigiéniáról. A fehérítő hatással rendelkező BLANX fogkrém fehéríti a fogakat, miközben gondoskodik a fogzománcról és az egészséges ínyről. A remek BLANX fogkrém űrtartalma je 75 ml. A szuper gyümölcsös íz kellemes és tartós ízt hagy a szájban a fogmosás után. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a mennyei BLANX fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

A szuper BLANX White Detox Coconut fogkrém 75 ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • Az általános BLANX fogkrém kiváló választás a napi fogápoláshoz
  • A fehérítő hatású BLANX fogkrém eltávolítja a fogakon található elszíneződést
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém gyümölcsös íze
  • A nagyszerű BLANX fogkrém hosszú ideig biztosítja a lehelet frissességét

Összetétel

Aqua, Glicerin, Hydrated Silica, Szorbit, Silica, Cellulose Gum, Nátrium-lauril-szulfát, Aroma, Nátrium-monofluorfoszfát, Xylitol, Cocos Nucifera Oil, Usnea Barbata kivonat, Cetraria Islandica kivonat, Punica Granatum kéreg kivonat, Menthyl Lactate, Dinátrium-foszfát, Sodium Saccharin, Menthol, Nátrium benzoát, Benzil-alkohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1727
Termékszám:  8017331071540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05