Oldal frissítése

BLANX Sensitive érzékeny fogakra 75 ml

5 1 értékelés
Leárazás -10 %
1 430 Ft 1 590 Ft

BLANX Sensitive érzékeny fogakra 75 ml

Ahhoz, hogy egy fogkrém csak pozitív hatással legyen a fogaidra, keress olyan készítményt, amely megfelel minden egyedi igényednek. A kiváló BLANX fogkrém javítja az érzékeny fogú emberek életét. A hatékony formulának hála, a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke is csökken. A fogfehérítő BLANX fogkrém eltávolíthatja a sötét pigmenteket a fogszerkezetből, és gondoskodik a fogzománc és az íny egészségéről is. A nagyszerű BLANX fogkrém űrtartalma činí 75 ml. A remek mentolos íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a remek BLANX fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

A remek BLANX Sensitive érzékeny fogakra 75 ml fogkrém figyelemre méltó tulajdonságai

  • A finom BLANX fogkrém érzékeny fogak esetén enyhíti a fogfájást
  • A fehérítő hatással rendelkező BLANX fogkrém kezeli a nem kívánt elszíneződést
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • A fogmosást élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A kíméletes BLANX fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

Aqua, Glicerin, Hydrated Silica, Szorbit, Kálium-klorid, Silica, PEG-32, Cellulose Gum, Cink-hidroxiapatit, Xylitol, Cetraria Islandica kivonat (izlandi zuzmó kivonat), Usnea Barbata kivonat (Usnea Barbata kivonat), Eugenia Caryophyllus virágolaj (szegfűszegolaj), Mentha Piperata olaj (borsmentaolaj), Mentha Viridis levélolaj, Nátrium-monofluorfoszfát, Nátrium-mirisztoil-szarkozinát, Nátrium-Menthyl Cocoyl Taurate, Cink-citrát, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Menthol, Titanium Dioxide, Benzil-alkohol, Phenoxyethanol, Nátrium benzoát, Eugenol, Limonene. Nátrium-fluoridot 0,08% (362 ppm F-), nátrium-monofluorfoszfátot 0,4% (528 ppm F-) tartalmaz.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1715
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8017331037720

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05