Oldal frissítése

Björk & Berries Forest Extract Moisturiser 50 ml

Björk & Berries Forest Extract Moisturiser 50 ml

Ajándékozd meg bőrödet intenzív hidratáltsággal a Bjork & Berries Forest Extract krém által. A bükk rügy kivonattal ellátott könnyű krém elősegíti az oxigén áramlását a bőrben, serkenti a kollagén és az elasztin termelődését. A Forest Extract krém hidratálja és megvédi a bőrt a káros hatásokkal szemben, frissé és ragyogóvá varázsolja. Gondoskodj bőrödről a Bjork & Berries segítségével.

Miért éppen a Bjork & Berries Forest Extract?

  • Az Forest Extract krém hidratál és védi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben
  • A bükk rügy kivonat támogatja az oxigén áramlását a bőrben, serkenti a kollagén és az elasztán termelődést
  • Bjork & Berries Forest Extract krém hidratálja, felfrissíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt

Összetevők:
Citrus Nobilis (Green Mandarin) Fruit Extract**, Aqua (Water)*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Propanediol*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil**, Cetearyl Alcohol*, Isopropyl Isostearate*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Saccharide Isomerate*, Parfum (Fragrance)*, Fagus Sylvatica (Beech) Bud Extract**, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside*, Caprylyl Glycol, Potassium Jojobate*, Jojoba Alcohol*, Xanthan Gum*, Sodium Citrate*, Citric Acid*, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate*, Niacinamide, Amylodextrin, Maltodextrin, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine Hcl, Silica, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Limonene, Citral, Geraniol.
*növényi eredetű összetevő ** tanúsított organikus összetevő

Használat:
Vidd fel a megtisztított, száraz arcra, nyakra és dekoltázsra. Körkörös mozdulatokkal masszírozd be alulról felfelé haladva, hogy stimuláld a keringést és javítsd a hatóanyagok felszívódását. A szem környékét kerüld el.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Kevert

Hatás

Hatás Hidratáló

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Emulzió
Kód:  KSPL735
Termékszám:  7350032101019

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20