Oldal frissítése

Björk & Berrie Vitalizing Peeling Gel 75 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Björk & Berrie Vitalizing Peeling Gel 75 ml

Élénkítsd fel bőrödet a Bjork & Berries Vitalising Peeling Gel segítségével. A 2 az 1-ben gél megtisztítja a bőrt, és egyúttal eltávolítja az elhalt hámsejteket. A zab kolloid segít fenntartani a bőr egészséges védőrétegét, hidratálja és egyben megakadályozza a bőrirritációt. A természetes szilícium-dioxid finom részecskéi gyengéden, ugyanakkor hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket, és elősegítik a regenerálódást, selymessé és ragyogóvá varázsolják a bőrt. Kényeztesd bőrödet a Bjork & Berries peeling géllel.

Miért éppen Bjork & Berries peeling gél?

  • A Bjork & Berries 2 az 1-ben peeling gél tisztítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • A kolloid zab hozzájárul az egészséges bőrvédő gát fenntartásához, hidratálja és megakadályozza az irritációt
  • A szilícium-dioxid a bőrt puhává és ragyogóvá teszi

Összetevők:
Aqua (Water)*, Citrus Nobilis (Green Mandarin) Fruit Extract**, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate*, Decyl Glucoside*, Silica*, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour**, Carbomer, Propanediol*, Parfum (Fragrance)*, Polysorbate 20*, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Propylene Carbonate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Pvp, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate*, Linalool*, Citronellol*, Limonene*.
*Természetes eredetű összetevő ** Igazolt organikus összetevő.

Használat:
Masszírozd a gélt nedves bőrbe körkörös mozdulatokkal, majd langyos vízzel öblítsd le. Hetente egy - két alkalommal használd.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Használat

Használat Férfiaknak

Specifikáció

Bőrtípus Normál
Kód:  KSTE1165
Termékszám:  7350032101132

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05