Oldal frissítése

Björk & Berrie Skin Awakening C-Serum 30 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Björk & Berrie Skin Awakening C-Serum 30 ml

Ébreszd fel a bőröd a  Bjork & Berries C-Serum szérummal. Az aktív és hidratáló szérumot C-vitaminnal dúsítják, amely egészséges fényt kölcsönöz a bőrnek, miközben védi a külső hatásoktól és javítja a bőr tónusát. A bükk rügyekből származó kivonat növeli az oxigén áramlását a bőrben, és serkenti a kollagén és az elasztin termelését. A hialuronsav pedig segíti a bőr hidratálását. A Bjork & Berries C-Serum tökéletes a száraz és matt bőr számára, amelybe új életet lehel.

Miért a Bjork & Berries C-Serum szérumot válaszd?

  • A C-szérum új életet lehel a száraz és fakó bőrbe
  • A Bjork & Berries szérum nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz - világosítja a bőrt és javítja annak tónusát
  • A bükk rügy kivonat oxigénnel táplálja a bőrt, serkenti a kollagén és az elasztin termelését
  • A hialuronsav intenzíven hidratálja a bőrt

Összetevők:
Citrus Nobilis (Green Mandarin) Fruit Extract**, Glycerin*(**), Caprylic/Capric Triglyceride*, Aqua (Water)*,  Biosaccharide Gum-1*, Isopropyl Isostearate*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil**, Saccharide Isomerate*, Prunus Dulcis (Almond) Seed Oil**, Polymethyl Methacrylate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Fagus Sylvatica (Beech) Bud Extract**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract**, Sodium Levulinate*, Potassium Jojobate*, Jojoba Alcohol*, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance)*, Propanediol, Sucrose Laurate*, Xanthan Gum*, Citric Acid, Benzoic Acid, Sodium Citrate*, Sodium Anisate*, Linalool*, Benzyl Alcohol*, Citronellol*, Limonene*, Citral*, Geraniol*..
*növényi eredetű összetevők ** tanúsított szerves összetevők

Használat:
Finoman masszírozz 2-3 cseppet az arc és a nyak tökéletesen tiszta bőrébe, elkerülve a közvetlen szemkörnyéket. Ezután használj hidratáló krémet. Használd reggel és / vagy este.
Finoman masszírozz 2-3 cseppet az arc és a nyak megtisztított bőrébe, elkerülve a szem körüli területet. Kend be kedvenc krémed. Használd reggel és / vagy este.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Kevert

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KSPL736
Termékszám:  7350032101033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20