Oldal frissítése

Biotrue 4 × 10ml

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Biotrue 4 × 10ml

Azonnali enyhülés és természetes hidratálás

A Biotrue szemcseppek azonnali és természetes hidratálást biztosítanak. Ezért az oldat különösen alkalmas az irritált és fáradt szemek enyhítésére. A cseppek alkalmazása akkor ajánlott, ha a szemszárazság érzése zavar téged.

A Biotrue szemcseppek száraz és fáradt szemek kezelésére alkalmasak

A BAUSCH + LOMB Biotrue szemcsepp kíméletes, hozzáadott tartósítószereket nem tartalmazó, nátrium-hialuronátot tartalmazó formula, helyreállítja a szem természetes környezetét, és enyhülést nyújt a külső hatások vagy a kontaktlencse okozta szempanaszok esetén.

A Biotrue szemcseppek kontaktlencsékkel is működnek

A BAUSCH + LOMB Biotrue szemcseppet a felhelyezett kontaktlencsékre lehet alkalmazni, és az első felbontástól számított 6 hónap elteltével nem szabad használni. Rendszeres használat esetén értékelni fogod az egyedülálló Control Grip rendszert az egyszerűsített cseppkezelés érdekében.

Összetétel

2,4 mg/ml nátrium-hialuronát, nátrium-klorid, kálium-klorid, dinátrium-hidrogén-foszfát, nátrium-dihidrogén-foszfát, dihidrát és injekcióhoz való víz.

Paraméterek

Kontaktlencsékkel használja

Kontaktlencsékkel használja igen

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml
Kód:  RZTK016s
Termékszám:  RZTK016s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10