Oldal frissítése

BIOTHERM Life Plankton Essence-In-Mask 27 g

Leárazás -12 %
3 590 Ft 4 090 Ft

BIOTHERM Life Plankton Essence-In-Mask 27 g

Bőrödre csakis a legjobb minőségű termékeket ajánlott kenni. Az ismert BIOTHERM által gyártott arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a készítmény lehetővé teszi, hogy bőrödnek a legjobbat add. Innovatív összetevőinek és frissítő illatának köszönhetően mind férfiaknak, mind nőknek remek választás. Érzékeny, normál és száraz bőrtípusra ajánljuk, amelyet ápol és ragyogóvá tesz. Minőségi táplálást biztosít a bőrnek, amely ezáltal úgy fog ragyogni, mint még soha. A népszerű BIOTHERM textil arcmaszk rendkívül kellemes állagú és könnyen felvihető. Ahhoz, hogy elérd a legjobb hatást, tartsd be a hatóidőt, ami 8 perc, ez idő alatt pedig pihenj és töltődj fel. A maszkban lévő aktív összetevők garantálják a bőr azonnali ragyogását és egészséges megjelenését. El leszel ájulva attól, amit a végeredmény hoz!

Arcpakolás BIOTHERM Life Plankton Essence-In-Mask 27 g ...

A jól ismert BIOTHERM Life Plankton Essence-In-Mask 27 g arcmaszk fontosabb jellemzői

  • A közismert BIOTHERM gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, hogy remekül kiegészíthesd a bőrápoló készítmények termékpalettáját
  • Az innovatív készítmény nőknek és férfiaknak egyaránt kiváló megoldás
  • A nagyszerű textil típusú arcmaszk állaga és könnyű felvitele le fog nyűgözni
  • A bőrre gyakorolt hatás: hidratáló, tápláló és világosító
  • Ajánlott bőrtípus: érzékeny, normál és száraz, amelyen remek hatást érhetsz el a készítménnyel
  • A maszk hatóideje: 8 perc
  • A híres BIOTHERM arcmaszk súlya 27 g

A jól ismert BIOTHERM arcmaszk fantasztikus hatásai

A rendszer arcmaszkhasználat ápolja és táplálja a bőrt, segítségével arcod ragyogóbb, bőröd simább és tökéletesebb lesz. A hidratáló BIOTHERM arcmaszk remek választás azoknak, akiknek száraz, hámló bőrük van. A készítmény mélyrehatóan táplálja a bőrt, aminek hatására bőröd általános állapota jobb, megjelenése pedig szebb lesz. Az aktív világosító összetevők jelenléte sugárzóbb, ragyogóbb arcbőrt eredményez.

Összetétel

863330 34, AQUA / WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, CARBOMER, DIMETHICONOL, SODIUM HYDROXIDE, ADENOSINE, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, PHENOXYETHANOL, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B178835/1)

Paraméterek

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító

Hatóidő

Hatóidő 8 perc

Tömeg

Tömeg 27 g (0,03 kg)

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz
Kód:  DEKO3935
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4935421664936

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10