Oldal frissítése

BIOTHERM Homme Aquapower szett 200 ml

19 190 Ft

BIOTHERM Homme Aquapower szett 200 ml

Ajándékszettet keresel férfiaknak? A BIOTHERM Homme Aquapower készlet remek választás lesz. Olyan alapvető kozmetikumokat tartalmaz, amelyeket a bőrápolást fontosnak tartó férfiak remekül kihasználhatnak. A következőket találhatod a szettben: Aquapower Gel Pelli Normali Miste hidratáló gél az azonnali frissességért, Aquapower tusfürdő és borotvahab az irritáció ellen, mindennapi borotválkozáshoz. A kozmetikai szett mutatós dobozban kerül forgalomba, így ajándéknak is kiváló. A szettben található Homme Aquapower készlettel bőröd tökéletesen hidratált és remek illatú lesz.

A BIOTHERM Homme Aquapower kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BIOTHERM Homme Aquapower Set férfiak számára készült.
  • Kiváló szett hidratáló géllel, tusfürdővel és borotvahabbal
  • Tökéletesen hidratálja a bőrt és friss illatot hagy maga után.
  • A férfiaknak szánt frissítő testzselé parabénmentes formulával és vízi Life Planktonnal való dúsításával örvendeztet meg.
  • A Homme Aquapower hidratáló arcápoló gél a férfiak bőrének 48 órás hidratálást biztosít.
  • A BIOTHERM Homme Foam Shaver gazdag és gyengéd habot képez, amely megnyugtatja a bőrt és kisimítja az egyenetlenségeket.
  • A Homme Aquapower szett ajándékdobozban érkezik.

Továbbfejlesztett ikonikus Aquapower termék

Az új, ultra-hidratáló és erősítő Aquapower gél tisztább formulával hidratál és visszaállítja a bőr energiáját az első használattól kezdve. A fejlett, 48 órás hidratáló arcápoló gél férfiaknak tonizálja és revitalizálja a bőrt, puhává, üdévé és rugalmassá teszi. A Homme Aquapower Advanced Gel normál és kombinált bőrre alkalmas. Vidd fel a tiszta, száraz bőrre.

Az Aquapower Gel Douche gyengéden tisztítja a testet és a hajat

Ez a frissítő tusfürdő minden bőrtípusra, testre és hajra alkalmas, és gyengéden tisztítja a bőrt, ami sima és hidratált lesz. A jellegzetes Aquapower illatú, hűsítő, revitalizáló tusfürdő férfiaknak parabénmentes formulájával és Life Planktonnal - a tengeri környezetből származó összetevőkkel gazdagított, a bőrt védő, helyreállító és erősítő összetevőivel - gyönyörködtet.

A BIOTHERM Homme Aquapower szettet borotvahab egészíti ki

A BIOTHERM Homme Foam Shaver borotvahab a mindennapi borotválkozáshoz tervezett termék. A hab ásványi anyagokkal gazdagított, amelyek puhítják a szakállat és előkészítik a kíméletes borotválkozásra. Nedves bőrre kenve gazdag és sima habot képez, amely megnyugtatja a bőrt és kiegyenlíti az egyenetlenségeket. A borotva mozdulatai gyengédebbek lesznek, jobban siklik, és a borotválkozás összességében kellemesebb lesz. Ezenkívül megelőzi a borotválkozás utáni nem kívánt bőrpírt és irritációt. A hab minden bőrtípusra, különösen az érzékeny bőrre alkalmas. Kényeztesd magát egy minőségi termékkel, amely tökéletesen előkészíti bőrödet a gyors, problémamentes borotválkozáshoz.

A csomag tartalma:
Aquapower Hidratáló gél 75 ml
Aquapower tusfürdő 75 ml
Borotvahab 50 ml


Összetétel

Aquapower Gel Douche a Biotherm Homme-tól

AQUA / VÍZ / EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, HIDROGÉNEZETT KEMÉNYÍTŐ-HIDROLIZÁTUM, SUCROSE, COCO-BETAINE, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, VITREOSCILLA FERMENT, HEXYLENE GLYCOL, BENZIL-SZALICILÁT, CITRONELLOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE.

Aquapower Advanced Gel a Biotherm Homme-tól

ÖSSZETÉTEL: VÍZ / VÍZ / EAU - DIMETIKON - ALKOHOL DENAT. - GLICERIN - BUTILÉNGLIKOL - BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ - POLIAKRILIL-DIMETIL-TURÁT AMMÓNIUM - PRUNUS ARMENIACA VESEOLAJ SÁRGABARACK - MAGOLAJ - GLICIN / SZÓJABABMAGOLAJ - SZÓJA TRITRA - ACLUK - MANGÁN-GLÜKONÁT - 2-OLEAMIDO-1,

Homme Basics Line borotvahab

AQUA, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, GLICERIN, ISOBUTÁN, LAURETH-23, BUTÁN, POLYSORBATE 20, PROPÁN, PARFUM, DIMETIKONOL-SZTEARÁT, LINALOOL, POLIKVATERNIUM-7, LIMONÉN VITREOSCILLA FERMENT, CITRAL, COUMARIN, SACCHAROMYCES CEREVISIAE KIVONAT, NÁTRIUM-HIALURONÁT, TRITICUM VULGARE

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Arcgél, Tusfürdő

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSDS1872
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614273722575
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10