Oldal frissítése

BIOTHERM Homme Age Fitness Eye Advanced 15 ml

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BIOTHERM Homme Age Fitness Eye Advanced 15 ml

A BIOTHERM Homme Age Fitness Eye Advanced speciális kozmetikum férfiak számára, amely kisimítja a szem környékén a bőrt és csökkenti a bőr öregedésének jeleit. A készítmény egyedi összetétele csökkenti a ráncok és a szem körüli finom vonalak megjelenését. Az emulzió felhordása után a bőr maximálisan felfrissül, és eltűnnek a szem alatti sötét körök és duzzanatok. Rendszeres használata után a bőr sima, egységes és gyönyörűen ragyogó lesz. A termék nem zsíros összetételű, jól alkalmazható és könnyen felszívódik. A férfiak is szeretnék késleltetni a bőr öregedését!
Bőrtípus:
Férfi bőrre.
Használat:
Vidd felreggel a szem tiszta bőrére, és óvatosan masszírozd be.

Kiszerelés:
15 ml
Összetétel:

Aqua, Glicerin, Butilénglikol, Dimetikon, Butyrospermum Parkii Vaj, Prunus Armeniaca olaj, Peg-8 szkvalán, szilícium-dioxid, Olea Europaea (olíva) levélkivonat, C13-14 izoparaffin, Peg-100 sztearát, sztearinsav, ceramid 3, Astaxanthin, Szorbitán Palmitate, Gliceril-sztearát, Dimetikonikol, Koffein, Metil-szilanol-mannuronát, nátrium-poliakrilát, 2-oleamido-1,3-oktadekándiol, Heamatococcus Pluvialis, palmitinsav, Terminalia Sericea kivonat, Rosmarinus Officinalis levél kivonat, adenozin, Karnozin, hidrogénezett mirisztil-olíva-észterek, hidroxi-prolin, Spirulina Platensiskivonat, Kapril / kapri triglicerid, kaprylicil glikol, Vitreoscilla fermentum, citromsav, Laureth-7, poliakrilamid, cetil-alkohol, tokoferol, fenoxietoetanol, CI 19140, CI 42090.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Használat

Használat Férfiaknak

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Normál

Krém típusa

Típus Emulzió

Hatás

Hatás Ránctalanító, Lifting és feszesítő

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Terméktípus

Terméktípus Szemkrém
Kód:  KSMU0161
Termékszám:  3605540892602

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05