Oldal frissítése

BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set

BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set

Férfiaknak való ajándékcsomagot keresel? Akkor a Biotherm Homme Age Fitness Advanced kozmetikai ajándékcsomag a megfelelő választás. Alapvető kozmetikumokat – borotvahabot, bőrápolót és tusfürdőt – tartalmaz, melyeket minden férfi használhat, aki borotválkozik. A termékeket ajándékdobozba csomagolták, így tökéletesen alkalmasak ajándéknak. A készítmények tökéletesen hidratálják a bőrt, ráadásul az óceán friss illatát kölcsönzik neki. Hozd vissza a nyár emlékét ezzel a Biotherm Homme Age Fitness Advanced kozmetikai ajándékcsomaggal.  

A Biotherm Homme Age Fitness Advanced ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Biotherm Homme Age Fitness Advanced kozmetikai készlet férfiak számára
  • Tökéletesen hidratálja a bőrt
  • Az óceán friss illatával
  • Tusfürdő, mely zuhanyzáshoz és hajmosáshoz is használható
  • Borotvahab a tökéletes borotválkozáshoz
  • Borotválkozás utáni bőrápoló érzékeny bőrre
  • Csökkenti az öregedés jeleit, kisimítja a ráncokat és a finom mimikai vonalakat

Viseld magadon az óceán friss illatát

A Homme borotvahab hozzájárul a bőr egészségének megóvásához. Ásványokkal gazdagított termálvizet tartalmaz, amely segít megelőzni a bőr borotválkozás közbeni károsodását, mindemellett puhává, lággyá teszi azt. Borotválkozás után alaposan öblítsd le a habot, majd használd a Homme Age Fitness Advanced tonizáló bőrápolót. Ez a termék kifejezetten férfiak számára készült. Csökkenti az öregedés jeleit, kisimítja a ráncokat és finom mimikai vonalakat. Olívalevél és termikus plankton kivonatát tartalmazza. Könnyen beszívódik, jól hidratál, sima és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A tökéletes tisztálkodáshoz használd a tengervízzel gazdagított Homme Aquafitness tusfürdő gélt. 

A csomag tartalma:
Homme Age Fitness Advanced tonizáló bőrápoló 50 ml
Homme borotvahab 50 ml
Homme Aquafitness tusfürdő gél 40 ml

Paraméterek

Kód:  KSDS0920
Termékszám:  8024417956936

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20