Oldal frissítése

BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml

BIOTHERM Blue Therapy Eye kozmetikai termék a ráncok kiegyenlítésére és a szem környékének fiatalítására. Minimalizálja a sötét karikákat és a szem alatti duzzanatot, tökéletesen feszesíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Rendszeres használata után szemeid ragyogni fognak, amely mind a férfiak, mind a nők figyelmét felkelti majd.
A szem körüli bőr az arc egyik legérzékenyebb és legtörékenyebb része. Minden arckifejezést elvisel, akár nevetünk, akár sírunk, vagy csak épp pislogunk a nap ellen. Ezért a szem körüli bőr különös ápolást igényel. Ez a fiatalító szemkörnyékápoló hatékonyan harcol a ráncok, a sötét karikák és a szem alatti duzzanat ellen, miközben élénkíti a bőrt ezen a területen. 
A krém gazdag összetétele tengeri moszatot, tiszta termál planktont, flavonoidokat, aminosavakat és peptideket tartalmaz. Ezek az összetevők képesek ápolni, táplálni és különösen hidratálni a bőrt. Ezen természetes anyagokban található vitaminok és anyagok továbbá elősegítik a bőr rugalmasságának helyreállítását. Szerezd vissza fiatalos külsőd!
Aktív hatóanyagok:

  • A tengeri moszat (L. ochroleuca, A. flos-aquae) táplálja a bőrt.

    A tiszta termál plankton rugalmasságát nyújt a a bőrnek.A flavonoidok, aminosavak és peptidek biztosítják a bőr hidratálását és táplálását.


Használata:
A kívánt mennyiségű krémet minden reggel és este vidd fel a szem környékére.
Kiszerelés:
15 ml
Összetevők:
Aqua, glycerin, cyclohexasiloxane, butylene glycol, alcohol denat, stearic acid, stearyl alcohol, cetyl alcohol, palmitic acid, PEG-100 stearate, glyceryl stearate, sorbitol, cera alba, sodium stearyl glutamate, nylon-66, dimethyl isosorbide, octyldodecanol, hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, aluminium starch octenylsuccinate, PEG-20 stearate caprylic/capric triglyceride, propylene glycol, phenoxyethanol, methyl methacrylate, crosspolymer, capryloyl salicylic acid, tocopheryl acetate, acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, hydrogenated vegetable oil, CI 77891, isohexadecane, mica, pentaerythrityl, tetra-di-t-butyl hydroxyhdrocinnamate, chlorhexidine digluconate, ascorbyl glucoside, vitreoscilla ferment, acrylates copolymer, adenosine, polysorbate 80, laminaria ochroleuca extract, polygonium fagopyrum extract, algae, n-hydroxysuccinimide, palmitoyl oligopeptide, chrysin, palmitoyl tetrapeptide-7.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Ránctalanító, Regeneráló, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen
Kód:  KSPL1118
Termékszám:  3605540843741

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20