Oldal frissítése

BIOTHERM Biosource Total Renew Oil 200 ml

Szuper ár
9 190 Ft

BIOTHERM Biosource Total Renew Oil 200 ml

Biotherm   A Biosource Total Renew Oil egyedülálló 2 az 1-ben olaj, amely egyesíti az olaj nyugtató és masszázs hatását a hab tisztító erejével. Az olajnak köszönhetően kétszer olyan tiszta lesz a bőre, de fele akkora  erőfeszítéssel. A termék hihetetlenül gyorsan feloldja a szennyeződést, és egy lépésben megszabadítja Önt minden szennyeződéstől, beleértve az izzadságot, a vízálló sminket vagy a szempillát. A Biotherm olaj használatával tökéletesen tiszta lesz a bőr, amely gyengéd és rugalmas marad, és az olaj textúra biztosítja, hogy ne száradjon meg.

A BIOTHERM Biosource Total Renew Oil olaj legfontosabb jellemzői

  • A BIOTHERM sminkeltávolító olaj minden bőrtípusra alkalmas
  • képes eltávolítani a vízhatlan sminket és a szempillaspirál nyomának eltávolítására
  • kombinálja a masszázsolajat a tisztító habokkal
  • a bőrt nedvessé, rugalmassá és finommá teszi
  • A Biosource Total Renew Oil nem szárítja a bőrt

Használat:
Körkörös mozgással masszírozza bele az olajat a bőrbe! Ezt követően kis mennyiségű vizet kell felhordani, hogy lágy habot hozzon létre a szennyeződések eltávolításához. Végül öblítse le vízzel!

Összetétel:
AQUA, PEG-8, LAURIL-BETAIN, NÁTRIUM-LAURETH-SZULFÁT, HEXILÉN-GLIKOL, NÁTRIUM-KLORID, PEG-120 METIL-GLÜKÓZ-DIOLEÁT, NÁTRIUM-KOKO-AMFO-ACETÁT, P-ANIZINSAV, CITROMSAV, DECIL-GLÜKOZID, TETRAZODIUM EDTA, NÁTRIUM-BENZOÁT, BUTILÉN-GLÜKOL, LINALOOL , LIMONÉN, KAPRILOIL SZALICILSAV, CITRONELLAOLAJ,  LAMINARIA SACCHARINA KIVONAT, VITREOSCILLA FERMENT, CINK-SZULFÁT, ZEA MAYS OLAJ, PRUNUS RMENIACA MAGOLAJ, PASSIFLORA EDULIS MAGOLAJ, ORYZA SATIVA KORPAOLAJ, PIRIDOXIN HCL, TOKOFEROL, ASZKORBIL-PALMITÁT, NÁTRIUM-HIDROXID, PARFÜM , [+/- CI 19140, CI 17200] (CODE FIL C183563 / 1)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL2331
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614271346933

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15