Oldal frissítése

BIOTHERM Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment 50ml

5 090 Ft

BIOTHERM Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment 50ml

Szeretnéd, ha a kezed egész nap tökéletesen puha és ápolt lenne? Akkor próbáld ki a jól ismert BIOTHERM márkájú kézkrémet. Minden bőrtípusra alkalmazható. Ez a kézkrém kifejezetten nőknek készült. Gyengéden masszírozd a kézbőrbe és élvezd a csodálatos aromás illatát. A neves BIOTHERM kézkrém fő fókusza a következőre irányul: hidratáló és tápláló szer.

BIOTHERM Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment 50ml kézkrém fő jellemzői

  • kezed kellemesen puha és hidratált lesz
  • dexpanthenol hatóanyagú
  • a nagyszerű BIOTHERM kézkrém minden bőrtípussal tökéletesen megbirkózik
  • aromás illatú
  • hidratáló és tápláló hatású
  • max. űrtartalma: 50 ml

Összetétel

VÍZ/VÍZ, GLICERIN, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, POLIGLICERIL-3-METILGLÜKÓZ-DISZTEARÁT, DIMETHICON, TOKOFERIL-ACETÁT, SZTEARIL-ALKOHOL, GLICERIN-SZTEARÁT, CETERIL-ALTENOL, SZTEARIL-L-LINOLÉNÁT, GLICERIL-OLEÁT, DIMETHICONOL, PALMITINSAV, CHONDRUS CRISPUS / KARRAGÉN, EDTA DISODUS, KAPRIL-GLIKOL, FERMENT VITREOSCILLA, XANTHAN GUM, FENOXIETANOL, CHLORPHENESIN, CI 77491, CI 77492 / VASOXIDOK, LINALOOL, GERONEHANIOL, LIMANOT, EULOX CITRONELLAL, CITRAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZIL-ALKOHOL, BENZIL-BENZOÁT, BENZIL-SZALICILÁT, PARFÜM / ILLAT (F. I. L. B170576/1)

Paraméterek

Típus

Típus Női

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló

Illat

Illat Aromás

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSTE3164
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605540518687

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15