Oldal frissítése

BIOTHERM Biocils 100 ml

BIOTHERM Biocils 100 ml

A BIOTHERM Biocils tökéletesen eltávolítja a vízálló sminket, majd kellemesen frissítő hatást hagy maga után, amely megnyugtatja bőrét. Első lépésben, az olaj alapú bázis gyorsan eltávolítja a szemfestéket, a sötét pigmenteket - sőt még a legtartósabb szempillaspirál festékét is - miközben nem hagy zsíros réteget a bőrön. A második fázis víz alapú és a mosószer alapú, amely biztosítja a maradék szennyeződések tökéletes és finom eltávolítását. A kétfázisú szemtisztító nagyszerű választás érzékeny szemű vagy kontaktlencsét viselő nők számára.

A BIOTHERM Biocils sminkeltávolító víz főbb jellemzői

  • Kétfázisú smink eltávolító a BIOTHERM-től
  • A BIOTHERM Biocils alkalmas érzékeny szemű és kontaktlencsét viselő nők számára
  • Eltávolíthatja a vízálló sminket is
  • Nem hagy zsíros réteget maga után
  • Az első, olajalapú fázis sötét pigmenteket kezeli, és a vízálló szempillaspirál festékét is eltávolítja
  • A második, vízalapú fázis finom szemcséivel eltávolítja a maradék festéket a bőrről

Használat:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű sminkeltávolító vizet egy vattapamaccsal a bőrére, majd óvatosan dörzsölje a szemhéjára és a szempilláira! Nem kell vízzel öblíteni.

Összetétel:
AQUA, ISODODECANE, ISOPROPYL, PALMITATE, UNDECANE, TRIDECANE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, HEXYLENE GLYCOL, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DECYL GLUCOSIDE, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, MADECASSOSIDE, GERANIOL, CITRONELLOL, ARGININE, CITRIC ACID, MTREOSCILLA FERMENT, CI 60725, PARFUM, (F.I.L. B40764/2)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Típus

Terméktípus Kétfázisú (olajos) arctisztító

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Érzékeny
Kód:  KSPL2330
Termékszám:  3614271260420

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20