Oldal frissítése

BIOTHERM Basic Line Set 135 ml

Leárazás -10 %
11 190 Ft 12 410 Ft

BIOTHERM Basic Line Set 135 ml

Ajándékszettet keresel férfiaknak? A BIOTHERM Homme készlet Baume Apaisant változata remek választás lesz. Olyan alapvető kozmetikumokat tartalmaz, amelyeket a bőrápolást fontosnak tartó férfiak remekül kihasználhatnak. A következőket találod a szettben: Homme Cleanser, Homme Basics Line After Shave Emulsion és Homme Aquapower hidratáló gél. A kozmetikai szett mutatós dobozban kerül forgalomba, így ajándéknak is kiváló. Ezzel a készlettel a bőröd tökéletesen hidratált és illatos lesz. Emlékeztesd magad a nyárra, és szerezd be a BIOTHERM Homme testápoló készletet! 

A BIOTHERM Homme Set Baume Apaisant kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BIOTHERM Homme készletet férfiaknak ajánljuk.
  • Kiváló szett tisztító krémmel, hidratáló krémmel és nyugtató, borotválkozás utáni krémmel.
  • Tökéletesen hidratálja a bőrt és friss illatot hagy maga után.
  • A borotválkozás utáni balzsam összetételét Life Planktonnal gazdagították - azaz tengeri környezetből származó összetevőket tartalmaz.
  • A Biotherm Homme tisztító gél alaposan megtisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és előkészíti a borotválkozásra.
  • A Biotherm Homme hidratáló arcápoló gél a férfiak bőrének 48 órás hidratálást biztosít.
  • A készlet ajándékdobozban kerül forgalomba. 

Basics Line borotválkozás utáni balzsam bőrnyugtató hatással

A Homme borotválkozás utánra ajánlott készítmény csillapítja az égő érzést és csökkenti a borotválkozás okozta irritációt. A BIOTHERM Basics Line borotválkozás utáni balzsam 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, többek között a biológiailag lebomló probiotikus Life Plankton kivonatokat a tengerből, amely védi, helyreállítja és erősíti a bőrt, és mivel alkoholmentes, nem irritálja a bőrt. Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a megtisztított bőrre minden reggel vagy este borotválkozás után. 

A Biotherm Homme tisztító géllel alaposan megtisztíthatod a bőrt és segítségével eltávolíthatod a szennyeződéseket

A BIOTHERM Homme Baume Apaisant szett bőrtisztítója kíméletesen előkészíti a bőrt a borotválkozásra, frissíti, tonizálja és nem hagy zsíros réteget a felületén. Egyszerűen csak nedvesítsd be a bőrt, habosítsd fel a kezedben a tisztító gélt, majd vidd fel a bőrre. Körkörös mozdulatokkal oszlasd el a gélt az egész arcon, elkerülve a szemkörnyéket, majd alaposan öblítsd le vízzel.

A Homme Aquapower férfiaknak készült hidratáló arcápoló gél erősíti a bőr védekező funkcióját

A továbbfejlesztett 48 órás hidratáló gél tonizálja és revitalizálja a férfiak bőrét, valamint puhává, üdévé és rugalmassá teszi. A Homme Aquapower Advanced Gel normál és kombinált bőrre alkalmas. Vidd fel a tiszta, száraz bőrre.

A csomag tartalma:
Bőrisztító gél férfiaknak Homme (Cleanser) 40 ml
Hidratáló arcápoló gél férfiaknak Homme Aquapower (Advanced Gel) 20 ml
Nyugtató, borotválkozás utáni balzsam (Basics Line After Shave Emulsion) 75 ml


Összetétel

A Biotherm Homme Cleanser Basics termékcsaládja: VÍZ / VÍZ - GLICERIN - KÓKUSZ-BETAIN - NÁTRIUM-KOKOIL-GLICINÁT - PEG-120 METIL-GLÜKÓZ-DIOLEÁT - NÁTRIUM-KLORID - KÁLIUM-KLORID - CINK-GLÜKONÁT - TRIETANIL-GLÜKUMÁT - TRIETANOGLUUMATEMÁT - KAPRIL-GLIKOL - TETRASODIUM-EDTA - LAURINSAV - FENOXIETANOL - CI 19140 / YELLOW 5 - CI 42090 / BLUE 1 - LINALOOL - LIMONÉN - PARFUM / ILLATANYAG (FIL B214449)

Biotherm Homme gélzuhany: VÍZ / VÍZ / EAU, NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT, HIDROGÉNEZETT KEMÉNYÍTŐ-HIDROLIZÁTUM, SACROSE, COCO-BETAIN, PARFÜM / ILLAT, NÁTRIUM-KLORID, SZITRINSAV, SZITRINSAV, NÁTRIUM-HIDROXIL-GLIKOL, NÁTRIUM-HIDROXIL-GLIKOL, CYITLEXELLYOL, CITHRON KUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, SZALICILSAV, NÁTRIUM-BENZOÁT.

Energizáló tusfürdő a Biotherm Homme termékcsaládtól: AQUA / WATER, GLICERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, NÁTRIUM-LAUROIL-SZARKOZINÁT, COCO-BETAINE, PEG-150 DISZTEARÁT, BUTYLENE GLYCOL, COCAMIDE MIPA, SODIUM CHLORIDE, PARFUM / FRAGRANCE, PPG-5-CETETH-20, PHENOXYETHANOL, KOKOCIIL-SZARKOZIN, LIMONENE, PALMITIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, CITRAL, METIL-KOKOZÁT, SODIUM BENZOATE, POLIKVATERNIUM-7, ALFA-IZOMETIL-IONON, PANAX GINSENG KIVONAT / PANAX GINSENG GYÖKÉR KIVONAT, NÁTRIUM-KOKOZÁT, KÁLIUM-KLORID, SODIUM HYDROXIDE, CI 61570 / GREEN 5, SZITRINSAV

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Balzsam borotválkozás után, Arcgél, Testápoló krém

Űrtartalom

Űrtartalom 135 ml
Kód:  KSDS1870
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8054800255773
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10