Oldal frissítése

BIOTHERM Aquasource Cica Nutri Set 82 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTHERM Aquasource Cica Nutri Set 82 ml

A BIOTHERM Aquasource Cica Nutri kozmetikai ajándékcsomag nőknek a száraz bőr tökéletes hidratáló ápolásához készült. Az elegáns Cruciani kozmetikai doboz a neves amerikai Biotherm márka négy termékét tartalmazza. A Biotherm Aquasource Cica Nutri a száraz és nagyon száraz, érzékeny bőrre szánt tápláló hidratáló krém mellett tartalmazza az Aquasource Night Spa Night Balzsamot is, amely regenerálja a bőrt, továbbá  a Life Plankton Elixir regeneráló szérumot és a Life Plankton Eye regeneráló szemkörnyékápoló krémet. A Biotherm Aquasource Cica Nutri kozmetikai szett nagyszerű kényeztetés minden nőnek, aki szeret gondoskodni magáról.

A BIOTHERM Aquasource Cica Nutri Set legfontosabb jellemzői

  • Női ajándékcsomag elegáns dobozban
  • A készlet 4, egymást tökéletesen kiegészítő termékből áll a híres Biotherm márkától
  • Egyedi Life Plankton összetevővel készült termékek összetétele a bőr mélyhidratálásáért
  • Life Plankton a bőr nyugtatására és feszesítésére, védelmére és tökéletes regenerálódására
  • A rendkívül hidratáló és gazdag krém alkalmas száraz és nagyon száraz bőrre, beleértve az érzékeny bőrt is
  • Az Aquasource Cica Nutri Cream ázsiai köldökzsinórfű és Life Plankton probiotikus frakciókat tartalmaz
  • A gél állagú éjszakai balzsam hármas spa hatással kellemes uniszex hűvös illatot hagy maga után, amely a tiszta víz érzetét kelti
  • A Life Plankton Elixir Regeneráló szérum fiatalítja, hidratálja és feszesíti a bőrt
  • A hidratáló szemránckrém hatékonyan küzd a szemkörnyék elvékonyodása ellen és megakadályozza a bőr idő előtti öregedését
  • Biotherm kozmetikai ajándékkészlet száraz bőrre alkalmas

Ikonikus hidratáló krém megújult formulával

A BIOTHERM Aquasource Cica Nutri Set a népszerű, erősen hidratáló és gazdag krémet tartalmaz száraz, nagyon száraz és érzékeny bőrre. A bőrnyugtató ázsiai köldökzsinór és a nyugtató, védő, regeneráló és erősítő hatású Life Plankton probiotikus frakció tartalmának köszönhetően nemcsak hosszú távú magas hidratálást biztosít, hanem ragyogóvá is teszi a bőrt és volument ad neki, lágyítja a vonalakat és csökkenti a bőr feszülését és fakóságát. Vidd fel reggel és este a megtisztított bőrödre a Biotherm Aquasource Cica Nutri kellemes gél állagú krémet.

Aquasource éjszakai balzsam hármas gyógyhatással

A gél állagú Night Spa Balzsam gyógyvizek keverékét tartalmazza. Az Aquasource Triple Spa Night Balm táplálja, hidratálja és tökéletesen ápolja a bőrt, zsírosodás és ragacsosság nélkül. Kellemes uniszex illatú, egy csipetnyi tiszta vízzel. Minden este vidd fel a tiszta bőrre.

A regeneráló Life Plankton Elixir szérum minden bőrtípust ápol

A bőrelixír fiatalítja, hidratálja és feszesíti a bőrt a Life Plankton természetes hatóanyagának köszönhetően. A Fundamental Regenerating Treatment javított bőrminőséggel, ráncok kisimításával, a bőrpír csökkentésével, könnyű textúrával és könnyű felszívódással örvendeztet meg.

Hidratáló szemránckrém magas Life Plankton hatóanyagtartalommal

A BIOTHERM Aquasource Cica Nutri Set szemránckrém is tartalmazza a Life Plankton hatóanyagot. Ezért megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, hidratálja, táplálja és regenerálja a szem körüli bőrt, csökkenti a szem alatti puffadtságot és sötét karikákat, valamint feszesebbé és sűrűbbé teszi a szemkörnyék érzékeny bőrét. Óvatosan paskold a krémet a szem körüli bőrre.

A csomag tartalma:
Biotherm Aquasource Cica Nutri tápláló hidratáló krém száraz és nagyon száraz, érzékeny bőrre 50 ml
Aquasource Night Spa éjszakai balzsam 20 ml
Life Plankton Elixír regeneráló szérum 7 ml
Life Plankton szemregeneráló szemkrém 5 ml


Összetétel

Tokoferol, Fenoxietanol, Ci 14700 / Vörös 4, Ci 19140 / Sárga 5, Linalool, Geraniol, Limonen, Citral, Benzil-alkohol, Benzil-szalicilát, Parfüm / illat. (FIL B264849/1).
Noční Biotherm Aquasource: VÍZ/SAVAS VÍZ, DIMETHICONE, DENATURÁLT ALKOHOL.., GLICERIN, IZOCETIL-SZTEARÁT, POLIGLICERIN-2-SZTEARÁT, IZONONYL-IZONONONONANOÁT, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENEGLYCOL, BUTYLENEGLYCOL, BUTYLENEGLYCOL, BUTYLENEGLYCOL, BUTYLENEGLYCOL, BUTYLENEGLYCOL, BUTYLENEGLYCOL, BUTILÉN GRYARTYLENEGLY STEARATE mirin, mirisztil-alkohol, palmitinsav, dinátrium-sztearoil-glutamát, hidroxipalmitoil-szfinganin, hidroxipropil-foszfát, Phenoxyt40, fenoxyet40 / fenoxyet000000000000000000000000000, phenoxyet40, phenoxyet40,0phenet,0phenet40,0phenet40,0phenet,0phenet,0phenet,0phenet40,0phenet,0phenet,0phenet,0phenet4,0phenet,0phenet,0phenet4,0phenet40,0phenet40,0phenet
FIALOVÁ 2, LINALOOL, GERANIOL, LIMONEN, CITRAL, BENZIL-ALKOHOL, BENZIL-SZALICILÁT, PARFÜM / ILLATSZER (FIL B184663/1)
Life Plankton Elixír a Biothermtől: VODA kyselina / VODA • BIFIDA A FERMENT HYDROXYINKOL • Disulfonová FERMENT Hydroxyinpiethyl PEG-20 methylglukóza Seskistearát • PEG-60 Hydrogenovaný ricinový olej • Hyaluronát sodný • Hydravol. TRINÁTRIUM-ETILÉN-DIAMIN-DISZUKCINÁT - XANTÁN GUMI - PENTYLEN GLIKOL - FAEX KIVONAT / FERMENTÁCIÓS KIVONAT - OKTILDODEKANOL - TOKOFEROL - NÁTRIUM-BENZOÁT - FENOXIETANOL - PARFÜM / ILLATANYAG (BIL2248)
Biotherm Blue Therapy Eye: VÍZ/VÍZ, GLICERIN, CIKLOHEXASZILOXÁN, BUTILÉNGLIKOL, DENATURÁLT ALKOHOL.., STEARINSAV, SZTEARIL-ALKOHOL, CETIL ALKOHOL, PALMITINSAV, PEG-100-SZTEARÁT, STEARATER, SOMBERYLEAROAX, NYLON-66, DIMETIL-IZOSZORBID, OCTYLDODECANOL,, HIDROXIPROPIL-TETRAHIDROPIRANTRIOL, ALUMÍNIUM-KEMÉNYÍTŐ-ACETILSZUKCINÁT, PEG-20-SZTEARÁT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, AKRILAMID/NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL-TURÁT KOPOLIMER, HIDROGÉNEZETT NÖVÉNYI OLAJ, CI 77891 / TITÁN-OXID, ISOHEXADECANE, MICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, KLÓRHEXIDIN-DIGLUKONÁT, ASZKORBIL-GLÜKOZID, ACCORBYL COCOPOLY, A LAMINARIA OCHROLEUCA VITREMENTRYOSOCPOLYEXTRAKTUMA, POLYGONUM FAGOPYRUM KIVONAT / POLYGONUM FAGOPYRUM MAG KIVONAT, ALGA / TENGERI MOSZAT KIVONAT, N-HIDROXISZUKCINIMID, PALMITOIL-OLIGOPEPTID, CHRYSIN, PALMITOIL-7FIL58 TETRAPEPTID).

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 82 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Szemkrém, Arcszérum, Testápoló krém
Kód:  KSDS1869
Termékszám:  3614273721165
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10