Oldal frissítése

BIOTEN Multicollagen Night Cream 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTEN Multicollagen Night Cream 50 ml

A BIOTEN Multicollagen éjszakai krém helyreállítja a bőr fiatalos rugalmasságát és csökkenti a finom ráncokat. A kollagén és hialuronsav különféle formáival dúsított összetételének köszönhetően regenerálja az érett bőr rugalmasságát és segít még a mély ráncok eltűntetésében is. Ez az éjszakai krém növeli a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja, táplálja és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Minden bőrtípusra alkalmas. Klinikailag bizonyított eredmények, amelyek már 6 napos használat után láthatóvá válnak. Élvezd a fiatal, ellenálló és ragyogó bőrt a BIOTEN Multicollagen éjszakai krémmel.

A BIOTEN Multicollagen Night Cream (50 ml) éjszakai krém legfontosabb tulajdonságai

  • BIOTEN Multicollagen éjszakai krém
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • Kollagénnel és hialuronsavval dúsított készítmény
  • Mélyen hidratálja, táplálja és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt
  • Az eredmények már 6 nap múlva láthatók
  • A BIOTEN Multicollagen 94%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Alkalmazás:
Minden este körkörös mozdulatokkal vidd fel a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra, elkerülve a szem környékét.

Hatóanyagok:
1. COLLAGEN RESTORER: Díjnyertes, erős ránctalanító peptid, amely legmélyebb rétegeiben serkenti a bőr megújulásához szükséges alapvető elemek képződését: I., III. és IV. típusú kollagén és a bőr saját hialuronsavja.
2. Aktív természetes kollagén, amelyet tengeri algákból kíméletes extrakcióval nyernek, ez segít helyreállítani a bőr kollagénellátását. 3. Kis molekulatömegű hialuronsav, amely behatol a bőr legmélyebb rétegeibe, és ott segít csökkenteni a mélyebb ráncokat.

Összetétel:
Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Ethylhexyl stearate, Caprylic/capric triglyceride, Dicaprylyl ether, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Dimethicone, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Sodium hyaluronate, Allantoin, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Butylene glycol, Capryloyl glycine, Cetearyl glucoside, Citric acid, Citrus limon fruit extract, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Disodium EDTA, Glucose, Glyceryl laurate, Glycogen, Hydrolyzed elastin, Hydroxypropyl cyclodextrin, Lecithin, Palmitoyl tripeptide-38, Parfum, Passiflora edulis fruit extract, PEG-8, Sodium acrylates copolymer, Sodium hydroxide, Sodium succinate, Soluble collagen, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium bisulfite, Sorbic acid, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL2867
Termékszám:  5201314119647
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05