Oldal frissítése

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

A BIOTEN Hyaluronic 3D szemkrém helyreállítja a bőr fiatalos rugalmasságát és csökkenti a finom ráncokat. A hármas hialuronsav-rendszerrel dúsított összetételnek köszönhetően nincs esélye a ráncoknak és a megereszkedett bőrnek már. Ez a szemkrém növeli a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja, táplálja és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. Minden bőrtípusra alkalmas. Klinikailag bizonyított eredmények, amelyek már 6 napos használat után láthatók. Élvezd a ragyogó, feszes bőrt a BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream segítségével. 

A BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream szemkrém (15 ml) legfontosabb tulajdonságai

  • BIOTEN Hyaluronic szemkrém a feszes és ragyogó szemkörnyéki bőrért
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • Hármas hialuronsav-rendszerrel dúsított összetétel
  • Mélyen hidratál és táplál
  • Az eredmények már 6 nap múlva láthatók
  • A BIOTEN Hyaluronic 94%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Alkalmazás:
Reggel és este viddd fel a szemkontúrokra, óvatosan masszírozd a belső sarkoktól a külsőkig.

AHatóanyagok: 
1. A Hyaluronic Acid Filler (hialuronsav töltőanyag) helyi bőrkitöltőként működik, amely az alkalmazás után azonnal kisimítja a bőr felületét.
2. Az alacsony molekulatömegű hialuronsav a bőr legmélyebb rétegeibe is behatol, segít a finom vonalak és ráncok látható csökkentésében, valamint a bőr rugalmasságának javításában a bőr egészségesebb, fiatalabb és ragyogóbb megjelenése érdekében.
3. A Hyaluronic Acid Booster (hialuronsav stimulátor) elősegíti a bőrben lévő saját hialuronsav optimális szintjének helyreállítását azáltal, hogy serkenti annak természetes szintézisét és megújulását, intenzív hidratáltságot, rugalmasságot, bőrfeszességet és ránctalanítást biztosít.

Összetétel:
Aqua, Butyrospermum parkii butter, Dicaprylyl carbonate, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Argania spinosa kernel oil, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Panthenol, Sodium hyaluronate, Acetyl tetrapeptide-5, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Butylene glycol, Capryloyl glycine, Cetyl hydroxyethylcellulose, Citric acid, Coco-glucoside, Ethylhexyl palmitate, Glucomannan, Glucose, Glyceryl laurate, Hydrolyzed yeast extract, Lecithin, Mica, Octadecene, Parfum, PEG-12 dimethicone, PEG-8, Polyglucuronic acid, Sodium acrylates copolymer, Sodium hydroxide, Stearyl dimethicone, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Trihydroxystearin, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Farnesol, CI 77891.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Tömeg

Súly 0,03 kg
Kód:  KSPL2870
Termékszám:  5201314119586
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05