Oldal frissítése

Biorepair Kids gyerekeknek, 0-6 év, barack 50 ml

1 290 Ft

Biorepair Kids gyerekeknek, 0-6 év, barack 50 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A hatékony BIOREPAIR fogkrém remek választás az érzékeny tejfogakhoz. Kíméletesen akadályozza meg a fogszuvasodást, és eltávolítja a lepedéket. Fluorid nélkül készül, így megfelelő az olyan allergiás személyek számára, akiknél allergiás reakció alakulhat ki a fluoridra. Amellett, hogy a fluoridmentes fogkrém elegendő védelmet nyújt a fogszuvasodás, még a fogzománcot is remineralizálja. Ismételt használatával erős, megfelelő védőréteget képező fogzománcod lehet. Emellett csodásan ragyogó, fényes fogaid lesznek. A fogszuvasodásra hajlamos egyének értékelni fogják, hogy magasabb a hozzáadott hatóanyag-tartalom, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és ezáltal mérsékeli a fogszuvasodást. A remek BIOREPAIR fogkrém űrtartalma je 50 ml. A mennyei gyümölcsös íz hosszan érződik még a fogmosás után is A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni a mennyei BIOREPAIR fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

A szuper Biorepair Kids gyerekeknek, 0-6 év, barack 50 ml fogkrém leglényegesebb tulajdonságai

  • A nagyszerű BIOREPAIR gyermek fogkrém effektíven ápolja az érzékeny tejfogakat
  • Nincs fluoridtartalma
  • Amennyiben rendszeresen használod, megerősödik a fogzománcod is
  • Hatékonyan véd a fogszuvasodástól az összetételének köszönhetően
  • A fogkrém mennyisége 50 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém gyümölcsös íze
  • A hatékony BIOREPAIR fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Aqua, Glycerin, Cink-hidroxiapatit, Sorbitol, PEG-32, Silica, Cellulose Gum, Aroma, Nátrium-mirisztoil-szarkozinát, Nátrium-metil-kokozil-turát, Prunus Persica gyümölcslé, Sodium Saccharin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 50 ml
Íz Gyümölcsös

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól
Kód:  ZUB1962
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8017331069202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15