Oldal frissítése

Biorepair Junior gyerekeknek, 6-12 év, menta 75 ml

5 3 értékelés
1 590 Ft

Biorepair Junior gyerekeknek, 6-12 év, menta 75 ml

Ahhoz, hogy egy fogkrém csak pozitív hatással legyen a fogaidra, keress olyan készítményt, amely megfelel minden egyedi igényednek. A remek BIOREPAIR fogkrém remek választás az érzékeny tejfogakhoz. Gondoskodik a lepedék eltávolításáról, valamint megelőzi a fogszuvasodást. Fluorid nélkül készítik, így ideális azon érzékeny emberek számára, akik ki ha érintkeznek fluoriddal, kontakt dermatitis alakul ki náluk. Amellett, hogy a fluoridmentes fogkrém elegendő védelmet nyújt a fogszuvasodás, még a fogzománcot is remineralizálja. Napi használata javítja a fogzománc minőségét, valamint tartós védőréteget képez rajta. Mindemellett csodásan fényessé teszi a fogakat. A fogszuvasodással küzdő egyének szintén értékelni fogják a hozzáadott, magasabb hatóanyag-tartalmat, amely csökkenti a baktériumok számát, ezzel együtt a fogszuvasodás kockázatát is. A szuper BIOREPAIR fogkrém űrtartalma činí 75 ml. Az isteni mentolos íz hosszan érződik még a fogmosás után is A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni a mennyei BIOREPAIR fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

A kiváló Biorepair Junior gyerekeknek, 6-12 év, menta 75 ml fogkrém figyelemre méltó tulajdonságai

  • A kíméletes BIOREPAIR gyermek fogkrém érzékeny tejfogakra lett kifejlesztve
  • Fluoridmentes
  • Gyakori használat esetén a fogzománcon védőréteget képez
  • Speciális összetétele csökkenti a fogszuvasodás kockázatát
  • A fogkrém mennyisége 75 ml
  • A fogápolást nagyszerűvé teszi a fogkrém mentolos íze
  • Az ízletes BIOREPAIR fogkrém használata után gyönyörű lesz a mosolyod és friss a leheleted

Összetétel

Víz, glicerin, cink-hidroxiapatit, szorbit, PEG-32. Silica, Nátrium-mirisztoil-szarkozinát, Nátrium-metil-kokozil-turát, Cellulose Gum, Aroma, Tokoferil. Acetát, Sodium Saccharin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos

Ajánlott

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  ZUB1961
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8017331054093

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15