Oldal frissítése

Biorepair Fast Sensitive Repair 75 ml

5 3 értékelés
1 990 Ft

Biorepair Fast Sensitive Repair 75 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A hatékony BIOREPAIR fogkrém felkapott az érzékeny fogú emberek között. Hatékony formulájának köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. Fluorid nélkül készül, így ideális azon érzékeny emberek számára, akik allergiás reakcióktól szenvednek fluoridos fogkrém használatát követően. A fluoridmentes fogkrémek elegendő védelmet nyújtanak a fogszuvasodás ellen, és remineralizálják a fogzománcot. Megelőzi a fogínyvérzést és az ínygyulladást, amely fogvesztéshez vezethet. Gyakori használata javítja a fogzománc minőségét és ellenálló képességét, valamint védőréteget képez. Emellett csodásan ragyogó, fényes fogaid lesznek. A remek BIOREPAIR fogkrém űrtartalma je 75 ml. A szuper mentolos íz a fogmosás után is megmarad. A szép fehér, egészséges fogak és a friss lehelet érdekében ajánljuk a príma BIOREPAIR fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

A remek Biorepair Fast Sensitive Repair 75 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • A gyöngéd BIOREPAIR fogkrém remek választás érzékeny fogak esetén, enyhíti az irritációt
  • Fluoridot nem tartalmaz
  • Kiváló készítmény a fogínyvérzés megelőzésére
  • A gyakori használat elősegíti a fogzománc megerősödését
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A szájápolást igazi élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A nagyszerű BIOREPAIR fogkrém egészséges fogakkal és ragyogó mosollyal kecsegtet

Összetétel

Aqua, Cink-hidroxiapatit, Glycerin, Sorbitol, Silica, PEG-32, Cellulose Gum, Aroma, Nátrium-mirisztoil-szarkozinát, Nátrium-metil-kokozil-turát, Sodium Saccharin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Nátrium benzoát

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1960
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8017331048443

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15