Oldal frissítése

Biorepair Advanced Intensive Night Anti-Erosion 75 ml

5 3 értékelés
2 090 Ft

Biorepair Advanced Intensive Night Anti-Erosion 75 ml

Minden nap használunk fogkrémet és fogkefét. Találd meg azokat a termékeket, amelyek minden egyéni igényednek megfelelnek. A remek BIOREPAIR fogkrém az általános készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájhigiéniáról. Összetétele fluoridmentes, ami kiváló alternatívát jelent azoknak az érzékeny embereknek, akik erre a vegyületre kiütéssel reagálnak a szájuk körül. Amellett, hogy a fluoridmentes fogkrém elegendő védelmet nyújt a fogszuvasodás, még a fogzománcot is remineralizálja. Gyakori használat esetén erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez. Ráadásul természetesen ragyogóvá teszi a fogaidat. A kiváló BIOREPAIR fogkrém űrtartalma činí 75 ml. A kellemes mentolos íz vonzóvá teszi a fogmosást. Elérheted, hogy fogaid csodásak, mosolyod ragyogó, ínyed pedig egészséges legyenek, így érdemes elkezdeni a szuper BIOREPAIR fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

A remek Biorepair Advanced Intensive Night Anti-Erosion 75 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • Az univerzális BIOREPAIR fogkrém remek megoldás a mindennapi fogápoláshoz
  • Nincs fluorid az összetételében
  • Rendszeres használat esetén javítja a fogzománc minőségét
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony BIOREPAIR fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

Aqua, Cink-hidroxiapatit, Hydrated Silica, Sorbitol, Xylitol, Glycerin, Nátrium-mirisztoil-szarkozinát, Nátrium-metil-kokozil-turát, Cellulose Gum, Silica, Zinc PCA, Cink-citrát, Aroma, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, Sodium Saccharin, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Limonene

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1959
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8017331064092

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10