Oldal frissítése

BIONE COSMETICS Bio Orvosi szemvidító Kétfázisú szem- és arc sminklemosó 255 ml

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIONE COSMETICS Bio Orvosi szemvidító Kétfázisú szem- és arc sminklemosó 255 ml

A BIONE COSMETICS Bio szemvidítófű kétfázisú szem- és arc sminklemosó ideális választás a sminklemosáshoz és az egész arc tisztításához. A kétlépcsős sminklemosó kíméletesen és gyorsan távolítja el a sminket, valamint puhítja a bőrt, anélkül, hogy csípne. Az olajfázis feloldja a dekorkozmetikumok összes olajos összetevőjét, és tisztítja a bőrt. A maradék olajkomponensek elpárolognak és zsírtalanítják a bőrt. A vizes fázis eltávolítja a bőrről a sót, az izzadságot, az ásványi anyagokat és minden más szennyeződést. A BIONE COSMETICS Bio szemvidítófű kétfázisú szem- és arc sminklemosó egyedülálló oleoamint tartalmaz, amely hatékonyan távolítja el a száraz és zsíros árnyékolást, a bőrt pedig táplált és kollagénnel feltöltött állapotban hagyja.

A BIONE COSMETICS Bio szemvidítófű kétfázisú arc- és sminklemosó fő jellemzői

  • A BIONE COSMETICS Bio szemvidítófű kétfázisú szem- és arc sminklemosó fenntartja a bőr optimális pH-értékét
  • A kétlépéses sminklemosó tökéletesen hámlasztja és tisztítja a bőrt
  •  Nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, SLES-t vagy emulgeálószereket
  • A BIONE COSMETICS Bio szemvidítófű kétfázisú szem- és arc sminklemosó minden bőrtípusra alkalmas.

Használat: 
Vigyél fel sminklemosót egy tiszta sminklemosó párnára, és enyhén töröld át vele az arcod. Az elegáns és modern kétfázisú rendszer lehetővé teszi a tökéletes hatást irritáló emulgeálószerek nélkül.

Összetétel

AQUA, ISOPROPYL MYRISTATE, GLICERIN, ETIL-HEXIL-SZTEARÁT, PANTHENOL, LACTIC ACID, EUPHRASIA OFFICINALIS KIVONAT, KAPRILIL-GLICIN, TOKOFEROL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, O-CYMEN-5-OL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, C. I. 61565

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Érett

Űrtartalom

Űrtartalom 255 ml

Típus

Terméktípus Kétfázisú (olajos) arctisztító
Kód:  KSPL3447
Termékszám:  8595061602109

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10