Oldal frissítése

BIONE COSMETICS Bio Exclusive Szemkörnyékápoló krém 51 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIONE COSMETICS Bio Exclusive Szemkörnyékápoló krém 51 ml

A BIONE COSMETICS Bio Exclusive szemránckrém minden bőrtípusra alkalmas. A megnövelt Q10 koenzimtartalomnak köszönhetően erősíti a sejtlégzést, és ezáltal optimalizálja a bőr biokémiai folyamatait. A BIONE COSMETICS Bio Exclusive szemránckrém segít helyreállítani a fáradt bőr tónusát és ragyogását. A krém hidratáló glicerint, regeneráló allantoint, tápláló panthenolt, mandulaolajat, shea vajat és E-vitamint is tartalmaz. Ezenkívül az UV-szűrőnek köszönhetően védi a bőrt a külső hatásoktól 

A BIONE COSMETICS Bio Exclusive szemránckrém legfontosabb jellemzői

  • A BIONE COSMETICS Bio Exclusive szemránckrém nagyon könnyű textúrájú, csökkentett mennyiségű illatanyaggal 
  • Szilikonokból, parabénekből és emulgeálószerekből csak minimális mennyiséget tartalmaz
  • Erőteljes hidratáló hatásának köszönhetően küzd a ráncok ellen
  • A BIONE COSMETICS Bio Exclusive szemránckrém minden bőrtípusra alkalmas
  • Könnyen felszívódik és jól kenhető

Bio csoda egy tégelyben

A BIONE COSMETICS Bio Exclusive szemránckrém segít a ráncok elleni küzdelemben erőteljes hidratáló összetevőinek köszönhetően. Alapja egy modern lipofil akrilmátrix, amely minimalizálja a nem ionogén emulgeálószerek mennyiségét. A BIONE COSMETICS Bio Exclusive szemránckrém rendkívül gyengéd, könnyen kenhető és jól beszívódó krém. 

Használat: 
A BIONE COSMETICS Bio Exclusive szemkörnyékápolót vékony rétegben, rendszeresen vidd fel a szemkörnyékre ujjaid segítségével, és kerüld a szembe való behatolást.


Összetétel

AQUA, COCOS NUCIFERA OLAJ, CETYL ALCOHOL, GLICERIN, SODIUM HYALURONATE, BUTYROSPERMUM PARKII VAJ, PANTHENOL, ALLANTOIN, KAPRILIL-GLICIN, TOKOFEROL, UBIQUINONE, PRUNUS AMYGDALUS SATIVAKERNEL OLAJ, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, PARFUM, TITÁN-DIOXID (NANO), SZORBITÁN-KAPRILÁT, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, GLICERIL-LAURÁT, SZTEARINSAV

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 51 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító, Ránctalanító

Tömeg

Súly 0,1 kg
Kód:  KSPL3427
Termékszám:  8595061607418

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10