Oldal frissítése

BIOMED Well Gum 500 ml

4,8 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOMED Well Gum 500 ml

A Biomed Well Gum szájvíz 99%-ig természetes nyersanyagokból készült. Illóolajokat és zsálya, útifű illetve nyírfalevél kivonatot tartalmaz, amelyek antibakteriális és gyulladásgátló hatással bírnak. Már 4 hét rendszeres használat után megtapasztalhatod ebben a különleges termékben található gyógynövények és ásványi hatóanyagok jótékony hatását a fogínyeden. A Biomed Well Gum szájvíz ideális a felnőtteknek és gyermekek számára is 6 éves kortól. A legjobb eredmények eléréséhez azt ajánljuk, hogy használd együtt egy Biomed fogkrémmel, mint például a Biomed Biocomplex.

A Biomed Well Gum szájvíz főbb jellemzői

  • A szájvíz 99% -ban természetes összetevőkből készült
  • Nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint és más agresszív vagy szintetikus anyagokat
  • A Biomed Well Gum zsályával, útifűvel, nyírfalevéllel és ananász kivonattal készült
  • A szájvíz antibakteriális és gyulladásgátló hatással bír, felveszi a harcot a lepedékkel és a fogszuvasodással, erősíti a fogzománcot
  • Egészséges fogíny mindösszesen 4 hetes rendszeres használat után
  • A Biomed Well Gum szájvíz felnőtteknek és 6 éves kortól gyermekeknek is alkalmas

Kizárólag természetes hatóanyagokkal

A zsálya, útifű és nyírfalevelek mellett a Biomed Well Gum szájvíz 5 antioxidáns hatású illóolajat tartalmaz (eukaliptusz, ánizs, cédrus, rozmaring és szegfűszeg), illetve más aktív hatóanyagokat is, mint például az l-arginin és a több ásványból álló aktív komplexum. Utóbbi magában foglalja a cinket, rezet és magnéziumot, ezek megerősítik és regenerálják a fogzománcot. Az ananász kivonatból kinyert bromelán enzim hatékonyan oldja fel a lepedéket és szünteti meg a baktériumok szaporodását. A Biomed Well Gum szájvíz nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint, triklozánt, erős fertőtlenítőszereket, SLS-t, parabéneket, agresszív fehérítőszereket és súroló hatású hatóanyagokat vagy szintetikus színezékeket.

Használat:
Töltsd meg a termék kupakját szájvízzel. Nem szükséges felhígítani. Öblögess a szájvízzel körülbelül egy percig, majd köpd ki azt. Öblítsd ki a szádat. Használd minden nap a fogak és a fogíny egészségéért.

Figyelmeztetés:
Ne nyeld le.

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Coco-Sulfate, Salvia Officinalis Leaf Water, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Illicium Verum Fruit/Seed Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Aroma, Arginine, Maltodextrin, Ananas Sativus Fruit Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Glycerin, Benzyl Alcohol, SodiumBenzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, CI 19140, CI 42090, Limonene, Eugenol, Linalool. Fluoride free.

Aktív összetevők:
l-arginin és több ásványból álló aktív komplexum, amely magában foglalja a cinket, rezet, magnéziumot, brómelán ananász kivonatot


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes , Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes
Kód:  ZUB745
Termékszám:  7640168930639

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20