Oldal frissítése

BIOMED Superwhite 100 g

4,7 101 értékelés
1 530 Ft

BIOMED Superwhite 100 g

A BIOMED természetes fogkrém gondoskodik a fogaid és a fogínyed kifogástalan ápolásáról. Nem tartalmaz kalcium karbonátot, amely kárt tehet a fogzománcban és nátrium-hidroxi-metil-glicinátot sem, amely esetenként allergiás reakciót okozhat. A termékek hatékonyságát Svájcban folytatott tanulmányok igazolják. A márka fogkrémei a természetes kozmetikumok szabványainak tanúsítványát is elnyerték. Ideális várandós vagy kisgyermekes anyukáknak és gyermekeknek is 6 éves kortól.

A BIOMED Superwhite 100 g-os fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A BIOMED tökéletes fogápolást biztosít
  • A fogkrém természetes összetételű
  • Vegánok számára is alkalmas
  • Érzékeny fogakra fejlesztették ki
  • Megerősíti a fogzománcot
  • A Biomed fogkrém nem tartalmaz fluoridot

Hatékony, mégis kíméletes

A fluoridmentes BIOMED Superwhite fogkrémet kifejezetten az érzékeny fogak számára fejlesztették ki. Eredményesen tisztít és megerősíti a fogzománcot, ragyogó megjelenést kölcsönöz a fogaknak. A benne található kókuszolaj és fahéj  megnyugtatja az ínyt, ugyanakkor pikáns, egyedi ízt kölcsönöz a fogkrémnek. A kalcium-hidroxiapatit és az L-Arganin remineralizálja és erősit a fogzománcot. A papaja és ananászkivonat fellazítja a plakkot és csillogóvá teszi a fogakat. A banánból származó plantain és a nyírfalévél kivonat nyugtatja az íny és tisztaság érzetét keltik.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű, borsónyi méretű fogkrémet a fogkefére és gyengéden mosd meg a fogadat és a fogínyedet. Öblítsd ki a szádat vízzel.

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Zinc Citrate, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Menthyl Lactate, Hydroxyapatite, Papain, Arginine, Cocos Nucifera Oil, Populus Tremuloides Bark Extract, Polysorbate 80, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Maltodextrin, Ananas Sativus Fruit Extract, Menthol, Decyl Glucoside, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Thymus Serpillum Oil, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate.


Összetétel

Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dikalcium-foszfát-dihidrát, Glicerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Zinc Gluconate, Benzil-alkohol, Mentha Piperita Oil, Menthyl Lactate, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hidroxiapatit, Arginine, Cocos Nucifera Oil, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Decyl Glucoside, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Maltodextrin, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Thymus Serpillum Oil, Betula Alba levél kivonat, Plantago Major Leaf Extract, Sodium Bicarbonate, Populus Tremuloides kéreg kivonat, Nátrium-hidroxid, Helianthus Annuus Seed Oil, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Limonene.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Dohányosoknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB740
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640170370058

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05