Oldal frissítése

BIOMED Sensitive 500 ml

4,8 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOMED Sensitive 500 ml

A Biomed Sensitive szájvíz 98%-ban természetes nyersanyagokból készült. Természetes nyírfalevél,  útifű és vörös szőlőmag kivonat jótékonyan hat az ínyre és véd a fogszuvasodástól. Biztosíts fogaidnak komplex ápolást a Biomed Sensitive rendszeres használatával, és csökkentsd a fogak érzékenységét. A Biomed Sensitive szájvíz ideális a felnőtteknek és gyermekek számára is 6 éves kortól. A legjobb eredmények eléréséhez azt ajánljuk, hogy használd együtt a Biomed Sensitive fogkrémmel. 

A Biomed Sensitive szájvíz legfontosabb jellemzői

  • A szájvíz 98% -ban természetes összetevőkből készült
  • Nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint és más agresszív vagy szintetikus anyagokat
  • A Biomed Sensitive útifű, nyírfalevél, vörös szőlőmag és ananász kivonattal készült
  • A szájvíz csökkenti a fogak érzékenységét, felveszi a harcot a lepedékkel és a fogszuvasodással
  • A Biomed Sensitive szájvíz felnőtteknek és 6 éves kortól gyermekeknek is alkalmas

Kizárólag természetes hatóanyagokkal

Az útifű, a vörös szőlőmag és nyírfalevél kivonat mellett a Biomed Sensitive szájvíz további aktív hatóanyagokat is tartalmaz, mint például ásványi anyagokat tartalmazó komplex, kalium-oxalát és tölgyfa kéreg, amelyek csökkentik a fogak érzékenységét. A tölgyfa kéreg vérzéscsillapító hatással rendelkezik. Az ananászból nyert bromelain hatékonyan oldja fel a lepedéket, valamint eliminálja a baktériumokat. A Biomed Sensitive szájvíz nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint, triklozánt, erős fertőtlenítőszereket, SLES-t, parabéneket, agresszív fehérítőt, és nincs benne szintetikus színezék sem. 

Használat:
Töltsd meg a termék kupakját szájvízzel. Nem szükséges felhígítani. Öblögess a szájvízzel körülbelül egy percig, majd köpd ki azt. Ne öblítsd ki a szádat. Használd minden nap a fogak és a fogíny egészségéért.

Figyelmeztetés:
Ne nyeld le.

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Coco-Sulfate, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Dipotassium Oxalate, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Quercus Alba Bark Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Aroma, Maltodextrin, Glycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene. Nem tartalmaz fluoridot.

Aktív összetevők:
kálium-oxalát, útifűmag kivonat, nyírfalevél, vörös szőlőmag, tölgyfa kéreg, ásványianyag aktív komplex, beleértve a cinket, rezet és magnéziumot, bromelain ananász kivonat


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes , Érzékeny fogakra, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes
Kód:  ZUB746
Termékszám:  7640168930622

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10