Oldal frissítése

BIOMED karácsonyi szett, Charcoal fogkrém 100g & Well Gum szájvíz 250ml extra fogkefével

BIOMED karácsonyi szett, Charcoal fogkrém 100g & Well Gum szájvíz 250ml extra fogkefével

Eredeti ajándékszett, amelyet mindenki elhasznál az utolsó cseppig. A Charcoal & Well Gum készlet a Biomed márka Well Gum szájvízét és a Charcoal aktív szenes fogkrémjét tartalmazza. Mindez kiváló, bio minőség a természetes ápolás jegyében. A Biomed Black fogkefe karbon sörtékkel készült, a csomag ezt is magában foglalja. A fogkefe közepes erősségű, tehát univerzális és megfelel a legtöbb felhasználó számára. A Biomed Charcoal & Well Gum karácsonyi készletben található szájvíz és fogkrém alkalmas a felnőttek, a várandós és szoptató anyukák illetve a gyermekek számára is 6 éves kortól.

A Biomed Charcoal & Well Gum karácsonyi szett fő jellemzői

  • Praktikus ajándékcsomag szájhigiéniai termékekkel
  • A Biomed Charcoal & Well Gum készlet szájvizet, fogkrémet és fogkefét tartalmaz
  • A Biomed Well Gum szájvíz 99%-ban természetes összetevőkből készült
  • Alkohol-, fluorid-, klórhexidin- és egyéb agresszív vagy szintetikus anyagoktól mentes
  • Illóolajokat és zsálya, útifűmaghéj és nyírfalevél kivonatokat tartalmaz
  • Biomed Charcoal természetes fogkrém aktív szénnel
  • Alkalmas érzékeny fogakra
  • A kalcium-hidroxilapatit és az L-arginin remineralizálják és erősítik a fogzománcot
  • A háromféle természetes - szén, bromelán és ananász - kivonat gyengéden tisztítja a fogakat és eltávolítja a lepedéket
  • A Biomed Superwhite fogkrém nem tartalmaz fluoridot
  • A Biomed Silver fogkefe antibakteriális bevonattal és ezüst ionokkal ellátott sörtékkel rendelkezik
  • A Biomed Charcoal & Well Gum karácsonyi készlet alkalmas a felnőttek, várandós és szoptató anyák, valamint gyermekek számára 6 éves kortól

Biomed Well Gum szájvíz természetes hatóanyagokkal

A Biomed Well Gum szájvíz 99%-ban természetes hatóanyagokból készült. Tartalmaz illóolajokat illetve zsálya, útifű és nyírfalevél kivonatokat is, ezek antibakteriális hatással és gyulladásgátló hatással bírnak. Már 4 hetes rendszeres használat után észrevehető a növényi és ásványi összetevőket tartalmazó egyedülálló termék gyógyító hatása a fogínyen. További aktív hatóanyagai közé sorolható az 5 antioxidáns hatású illóolaj (eukaliptusz, ánizs, rozmaring, szegfűszeg és cédrus) vagy az L-arginin, illetve a cinket, rezet és magnéziumot tartalmazó multimineral aktív komplex, ezek megerősítik és regenerálják a fogzománcot. Az ananász kivonat enzimje, a bromelán, hatékonyan szabadul meg a lepedéktől illetve a baktériumok terjedését is megakadályozza. A Biomed Well Gum szájvíz nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint, triklozánt, erős fertőtlenítőt, SLES-t, parabéneket, agresszív fehérítőszereket vagy súroló hatású összetevőket illetve szintetikus színezéket.

Használat:
Töltsd meg a termék kupakját szájvízzel. Nem szükséges hígítani. Öblögess vele egy percig, majd ürítsd ki a szádat. Nem szükséges kiöblíteni a szájat. Az egészséges fogak és fogíny eléréséhez használd naponta. Kerüld a lenyelését.

Aktív összetevők:
L-arginin és multimineral aktív komplex, cinket, rezet, magnéziumot és ananász bromelán kivonatot tartalmaz

Hatékony és kíméletes Biomed fogkrémek

A Biomed természetes fogkrém gondoskodik a fogak és a fogíny tökéletes ápolásáról. Nem tartalmaz kalcium-karbonátot, amely károsíthatja a fogzománcot, sem pedig szódium-hidroximetilglicinátot, utóbbi allergiás reakciót okozhat. A Biomed Charcoal fluoridmentes fogkrém kifejezetten alkalmas az érzékeny fogak számára. Hatékonyan tisztít és megerősíti a fogzománcot, ragyogó megjelenést kölcsönöz. A természetes szén, a bromelán és az ananász kivonat hármasával gyengéden tisztítja a fogakat és távolítja el azokról a lepedéket. A kalcium hidroxilapatit megerősíti és helyreállítja a fogzománcot. A cink-citrát üde leheletet kölcsönöz. A főzőbanán és nyírfalevél kivonat egészségesen tartja a fogínyt.

Az ajándékcsomag tartalma:
Biomed Well Gum szájvíz, 250 ml
Biomed Charcoal fogkrém, 100 g
Biomed Black fogkefe


Összetétel

valami

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Kismamáknak, Aktív szénnel, BIO

A készlet tartalma

A készlet tartalma Fogkrém, Fogkefe, Szájvíz

Kategória

Kategória Fogápolás
Kód:  ZUB1277
Termékszám:  7640168935115

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05