Oldal frissítése

BIOMED Gum Health 500ml

4,8 26 értékelés
2 590 Ft

BIOMED Gum Health 500ml

Szeretnéd, hogy fogaid egészségesek és ápoltak legyenek? Akkor ez a remek BIOMED Gum Health 500ml el fogja nyerni a tetszésedet. Eltávolítja a megtapadó lepedéket, valamint a leheleted is friss és üde lesz. Természetesen ez a szájvíz fluoridmentes. Küzd az ínygyulladás kialakulása ellen. Nos, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy összetétele teljesen alkoholmentes. Ez a nagyszerű biomed szájvíz 500 ml-es űrtartalommal rendelkezik.

BIOMED Gum Health 500ml szájvíz fő paraméterei

  • Hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a fogakról, leheleted pedig üde és friss lesz
  • Fluoridot és alkoholt nem tartalmaz
  • Hatékonyan küzd az ínygyulladás ellen
  • Ez a nagyszerű biomed márkájú szájvíz 500 ml -es űrtartalommal rendelkezik
  • Mentolos ízesítés

Összetétel

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Coco-Sulfate, Salvia Officinalis Leaf Water, Betula Alba levél kivonat, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis levélolaj, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Eucalyptus Globulus levélolaj, Illicium Verum gyümölcs/magolaj, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Cedrus Atlantica kéregolaj, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Aroma, Arginine, Maltodextrin, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Zinc Gluconate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, CI 19140, CI 42090, Limonene, Eugenol, Linalool.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes , Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes
Íz Mentolos

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  ZUB2006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640340650355

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20