Oldal frissítése

BIOMED Gum health 100 g

4,7 104 értékelés
1 490 Ft

BIOMED Gum health 100 g

A BIOMED természetes fogkrémek gondoskodnak a fogak és az íny tökéletes ápolásáról.  Nem tartalmaznak kalcium-karbonátot, amely károsíthatja a fogzománcot, vagy nátrium-hidroxi-metil-glicinátot, amely allergiás reakciót okozhat. A termékek hatékonyságát Svájcban elvégzett tesztek igazolják. A fogkrémek a természetes kozmetikai termékek szabványainak is megfelelnek. Alkalmasak vegánoknak, terhes és szoptató anyáknak, valamint hatéves kortól gyermekek számára. 

A BIOMED Gum Healthl fogkrém legfontosabb tulajdonságai 100 g

  • A BIOMED biztosítja a fogak és az íny tökéletes ápolását
  • A fogkrém 98% -ban természetes összetételű
  • Alkalmas vegánoknak
  • Érzékeny fogakra tervezték
  • Erősíti a fogzománcot és csökkenti az érzékenységet
  • A Gum Health fogkrém nem tartalmaz fluoridot

Hatékony, de kíméletes

A BIOMED Gum Health fluoridmentes fogkrém kimondottan alkalmas érzékeny fogakra. Hatékonyan tisztítja a fogzománcot és ragyogó megjelenést kölcsönöz neki. A hidroxiapatit és az L-arginin helyreállítja a fogzománcot és csökkenti a fogak érzékenységét. A zsálya, az eukaliptusz, a rozmaring és a cédrus természetes illóolajai friss leheletet biztosítanak és garantálják az egészséges ínyt. 

Használat: 
Vigyél fel egy kis borsónyi mennyiséget a fogkefédre, óvatosan mosd meg a fogaidat és az ínyedet. Öblítsd ki a szád vízzel. 

Összetétel: 
Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Zinc Gluconate, Benzyl Alcohol, Decyl Glucoside, Mentha Piperita Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Menthyl Lactate, Hydroxyapatite, Linum Usitatissimum Seed Oil, Arginine, Rosa Canina Fruit Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Trans-Anethole, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, CI 75810, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Sodium Bicarbonate, Salvia Officinalis Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Sodium Benzoate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Populus Tremuloides Bark Extract, Citric Acid, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Extract, Limonene.


Összetétel

Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dikalcium-foszfát-dihidrát, Glicerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Zinc Gluconate, Benzil-alkohol, Decyl Glucoside, Mentha Piperita Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Menthyl Lactate, Hidroxiapatit, Linum Usitatissimum Seed Oil, Arginine, Rosa Canina gyümölcsolaj, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Transz-anetol, Eucalyptus Globulus levélolaj, Rosmarinus Officinalis levélolaj, Helianthus Annuus Seed Oil, CI 75810, Betula Alba levél kivonat, Plantago Major Leaf Extract, Salvia Officinalis levélkivonat, Sodium Bicarbonate, Salvia Officinalis olaj, Cedrus Atlantica kéregolaj, Nátrium benzoát, Chamomilla Recutita Flower Extract, Kálium-szorbát, Nátrium-hidroxid, Populus Tremuloides kéreg kivonat, Citromsav, Tokoferol, Rosmarinus Officinalis kivonat, Limonene.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Férfiaknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Kód:  ZUB1261
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168932589

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15