Oldal frissítése

BIOMED Charcoal 100 g

4,7 104 értékelés
1 590 Ft

BIOMED Charcoal 100 g

A BIOMED természetes fogkrém gondoskodik a fogaid és fogínyed kifogástalan ápolásáról. Nem tartalmaz kalcium karbonátot, amely kárt tehet a fogzománcban és nátrium-hidroxi-metil-glicinátot sem, amely esetenként allergiás reakciót okozhat. A termékek hatékonyságát Svájcban folytatott tanulmányok igazolják. A márka fogkrémei a természetes kozmetikumok szabványainak tanúsítványát is elnyerték. Ideális vegánoknak, várandós vagy szoptatós anyukáknak és gyermekeknek is 6 éves kortól.

A BIOMED Charcoal 100 g-os fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A BIOMED tökéletes fogápolást biztosít
  • A fogkrém természetes összetételű
  • Vegánok számára is alkalmas
  • Érzékeny fogakra fejlesztették ki
  • Megerősíti a fogzománcot
  • A Charcoal fogkrém nem tartalmaz fluoridot

Hatékony, mégis kíméletes

A fluoridmentes BIOMED Charcoal fluoridmentes fogkrém különösen alkalmas az érzékeny fogak ápolására. Eredményesen tisztít és megerősíti a fogzománcot, ragyogó megjelenést kölcsönöz a fogaknak. A háromféle természetes faszén, bromelain és ananász kivonat finoman tisztítja a fogakat és eltávolítja a fogplakkot. A kalcium-hidroxiapatit erősíti és helyreállítja a fogzománcot. A cink-citrát friss lélegzetet biztosít. A plantain banán és a nyírfalevél az ínyek egészségéért felel.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű, borsónyi méretű fogkrémet a fogkefére és gyengéden mosd meg a fogadat és a fogínyedet. Öblítsd ki a szádat vízzel.

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Calcium Hydroxyapatite, Zinc Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Menthyl Lactate, Xylitol, Carbon Black, Charcoal Powder, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Mentha Piperita Oil, Ananas Sativus Fruit Extract, Maltodextrin, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Arginine, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Citral.

Összetétel

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dikalcium-foszfát-dihidrát, Hydrated Silica, Glicerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Kalcium-hidroxiapatit, Cink-citrát, Benzil-alkohol, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Xantán gumi, Menthyl Lactate, Charcoal Powder, Xylitol, Szénfekete, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Mentha Piperita Oil, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Nátrium benzoát, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Maltodextrin, Cedrus Atlantica kéregolaj, Betula Alba levél kivonat, Plantago Major Leaf Extract, Kálium-szorbát, Arginine, Nátrium-hidroxid, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Citral.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Dohányosoknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Aktív szénnel, BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB743
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930424

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15