Oldal frissítése

BIOMED Calcimax 100 g

4,7 104 értékelés
1 490 Ft

BIOMED Calcimax 100 g

A BIOMED természetes fogkrém gondoskodik a fogaid és a fogínyed kifogástalan ápolásáról. Nem tartalmaz kalcium karbonátot, amely kárt tehet a fogzománcban és nátrium-hidroxi-metil-glicinátot sem, amely esetenként allergiás reakciót okozhat. A termékek hatékonyságát Svájcban folytatott tanulmányok igazolják. A márka fogkrémei a természetes kozmetikumok szabványainak tanúsítványát is elnyerték. Ideális vegánoknak, várandós vagy szoptatós anyukáknak és gyermekeknek is 6 éves kortól.

A BIOMED Calcimax 100 g-os fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A BIOMED tökéletes fogápolást biztosít
  • A fogkrém természetes összetételű
  • Vegánok számára is alkalmas
  • Érzékeny fogakra fejlesztették ki
  • Megerősíti a fogzománcot
  • A BIOMED fogkrém nem tartalmaz fluoridot

Hatékony, mégis kíméletes

A fluoridmentes BIOMED Calcimax fluoridmentes fogkrémet kifejezetten az érzékeny fogak számára fejlesztették ki. Eredményesen tisztít és megerősíti a fogzománcot, ragyogó megjelenést kölcsönöz a fogaknak.  A kalcium-hidroxiapatit és az L-Arganin remineralizálja és erősit a fogzománcot. A mélytengeri növények kivonata és a rózsaszín agyag komplexe egészségesen tartja az ínyt. A banánból származó plantain és a nyírfalévél kivonat nyugtatja az íny és tisztaság érzetét keltik.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű, borsónyi méretű fogkrémet a fogkefére és gyengéden mosd meg a fogadat és a fogínyedet. Öblítsd ki a szádat vízzel.

Összetétel:
Aqua, hidrogénezett keményítő-hidrolizátum, hidratált szilícium-dioxid, dikalcium-foszfát-dihidrát,Glicerin, nátrium-ko-szulfát, cellulóz-mézga, nátrium-klorid, aromák, cink-citrát, Nátrium-hidrogén-karbonát, benzil-alkohol, tetra-nátrium-glutamát-diacetát, kaolin, Xantángumi, mentol, hidroxiapatit, arginin, Laminaria Digitata kivonat, Fucus Vesiculosus kivonat, Spirulina Maxima kivonat, metil-laktát, plantula főleveles kivonat, Thymus Serpillum olaj, nátrium-benzoát, nátrium-hidroxid, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Kálium-szorbát, Geraniol, Linalool.


Összetétel

Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glicerin, Dikalcium-foszfát-dihidrát, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Xantán gumi, Cellulose Gum, Kalcium/Magnézium/Cink hidroxiapatit, Zinc Gluconate, Benzil-alkohol, Kaolin, Menthyl Lactate, Mentha Piperita Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Thymus Serpillum Oil, Betula Alba levél kivonat, Plantago Major Leaf Extract, Sodium Bicarbonate, Arginine, Nátrium-hidroxid, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Maltodextrin, Helianthus Annuus Seed Oil, Laminaria Saccharina Extract, Fucus Vesiculosus kivonat, Spirulina Maxima Extract, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Citromsav, Limonene.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Vegán, BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB738
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640170370096

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05