Oldal frissítése

BIOMED Biocomplex 100 g

4,7 104 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 120 Ft/db

BIOMED Biocomplex 100 g

A BIOMED természetes fogkrém gondoskodik a fogaid és a fogínyed kifogástalan ápolásáról. Nem tartalmaz kalcium karbonátot, amely kárt tehet a fogzománcban és nátrium-hidroxi-metil-glicinátot sem, amely esetenként allergiás reakciót okozhat. A termékek hatékonyságát Svájcban folytatott tanulmányok igazolják. A márka fogkrémei a természetes kozmetikumok szabványainak tanúsítványát is elnyerték. Ideális várandós vagy kisgyermekes anyukáknak és gyermekeknek is 6 éves kortól.

A BIOMED Biocomplex 100 g-os fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A BIOMED tökéletes fogápolást biztosít
  • A fogkrém természetes összetételű
  • Vegánok számára is alkalmas
  • Érzékeny fogakra fejlesztették ki
  • Megerősíti a fogzománcot
  • A Biocomplex fogkrém nem tartalmaz fluoridot

Hatékony, mégis kíméletes

A fluoridmentes BIOMED Biocomplex fogkrémet kifejezetten az érzékeny fogak számára fejlesztették ki. Eredményesen tisztít és megerősíti a fogzománcot, ragyogó megjelenést kölcsönöz a fogaknak. A benne található banán és nyírfalevél kivonatok megnyugtatják az ínyt. A kamillakivonat harcol a rossz lehelet ellen. A zsálya, az eukaliptusz, a rozmaring és a cédrusfa olaja gondoskodik az egészséges ínyről, és kellemes, természetes illattal lepnek meg. A kalcium-hidroxiapatit erősíti és helyreállítja a fogzománcot.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű, borsónyi méretű fogkrémet a fogkefére és gyengéden mosd meg a fogadat és a fogínyedet. Öblítsd ki a szádat vízzel.

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Salvia Officinalis Leaf Extract, Zinc Citrate, Aroma, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Decyl Glucoside, Menthol, Menthyl Lactate, Hydroxyapatite, Rosa Canina Fruit Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Arginine, Chamomilla Recutita Flower Extract, Populus Tremuloides Bark Extract, CI 75810, Helianthus Annuus Seed Oil, Trans-Anethole, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Salvia Officinalis Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Polysorbate 80, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, BIO

Kategória

Kategória Fogápolás
Kód:  ZUB742
Termékszám:  7640170370034

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15