Oldal frissítése

BIOLIT UNI spray a mászó és repülő rovarok ellen narancs aromával 400 ml

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 700 Ft/db

BIOLIT UNI spray a mászó és repülő rovarok ellen narancs aromával 400 ml

A rendkívül hatékony, narancs illatú mászó és repülő rovarok elleni BIOLIT spray segít megküzdeni a csótányokkal, a hangyákkal, a pókokkal, a legyekkel, a szúnyogokkal és más rovarokkal. Ez a rovarirtó egyedi összetételének köszönhetően másodpercek alatt kifejti a hatását, ugyanakkor hosszú távú védelmet biztosít a használat után akár 4 héten át. 

A mászó és repülő rovarok elleni BIOLIT - narancs spray legfontosabb jellemzői

  • Nagyon hatékony spray, amely másodpercek alatt kifejti hatását
  • Hosszú távú védelmet biztosít akár 4 héten át
  • A rovarirtó alkalmas csótány, hangya vagy darázs ellen
  • Univerzális készítmény repülő és mászó rovarok ellen
  • Kellemes narancs illattal

Használat:
Használat előtt felrázandó. Fordítsd el a tartály adagolóját az arctól, és nyomd meg az applikátort. A tartályt lehetőleg függőleges helyzetben tartsd. A Biolit® szert nem kell közvetlenül a repülő rovarokra permetezni, mert a rovarok elpusztulnak a levegőben szétszórt terméktől is. Zárd be az ajtókat és az ablakokat. Közepesen nagy helyiségben (30 m3), permetezd szét a terméket lassú, széles mozdulatokkal 8-10 másodpercig. A szoba közepétől az ajtó irányába haladj. Irányítsd az aeroszolt a helyiség minden területére. Tartsd a tartályt 1 méter távolságra a belső falaktól, a szövetektől és a bútoroktól. Ne maradj a helyiségben, amelyben a szert használtad. Hagyd üresen a helyiséget 15 percig. Szellőztess alaposan, mielőtt újra bemennél.

Ha gyorsan meg szeretnél szabadulni a rovaroktól, fújd le közvetlenül pl. a repülő darazsat, lódarazsat, eközben tarts 1 m távolságot a belső falaktól, szövetektől és bútoroktól.
Mászó rovarok esetén: Ha el szeretnéd pusztítani a rovarokat, pl. csótányokat, akkor a terméket közvetlenül a rovarokra kell permetezni. Permetezd a terméket eldugott helyekre, pl. a padlólapokon, nedves helyekre, a mosdók, a hulladék és a csővezetékek, a polcok, a szekrények és egyéb tárolóhelyek köré. Próbálj meg minél több rovart eltalálni. Szükség szerint ismételd meg.

Összetétel:
Hatóanyagok: 0,125 g 1R-transz-fenotrin és 0,1 g pralletrin 100 g készítményben.


Paraméterek

Illatanyag

Illat Illatosított

Rendeltetés

Rendeltetés Szúnyog ellen, Légy ellen, Hangya ellen, Csótány ellen, Darazsak és lódarazsak ellen
Kód:  ODP102
Termékszám:  5000204991789
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20