Oldal frissítése

Biolit Plus - 400 ml

4,9 13 értékelés
2 190 Ft

Biolit Plus - 400 ml

Rovarriasztó aeroszol készítmény, amely kiválóan pusztítja el a hangyákat, és egyéb mászó rovarokat. Egyedülálló formulájának köszönhetően biztos távolságból fújva is kifejti hatását. Az új összetétel azonnali hatást gyakorol, amelynek értelmében villámgyorsan pusztítja el a lakásban mászó bogarakat, és gond nélkül alkalmazható azok búvóhelyén, vagy a hasadékokban, ahol mászkálnak. A tartós spray körül-belül 8 héten keresztül marad hatásos, ennyi időre van szükség a felületről való lekopásig. Beltéren is használható, ugyanis nincs kellemetlen szaga sem.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas rovarok azonnali kiirtására
  • Megelőzésként is alkalmazható
  • Hosszantartó hatás akár 8 hétig
  • Hangyák és fészkeik elpusztítására
  • Gyors hatás
  • Illatanyag mentes, nem hagy kellemetlen szagot maga után
  • Alkalmas beltérben is

Összetevők:  

Tetrametrin 1,5 g/kg, Deltametrin 0,2 g/kg

Térfogat:
400 ml

Használati utasítás: Használat előtt felrázandó. A termék alkalmazható közvetlenül a permetezőn keresztül, vagy cső is helyezhető a termékre, mellyel a nehezen elérhető területek lekezelése könnyebbé válik. Az azonnali hatás elérése érdekében közvetlenül a rovarokra ajánlott fújni. A hosszantartó hatás érdekében ajánlott a hangxák teljes útvonalát lefújni, illetve az olyan területeket is, ahova várhatóan betévednek. Körül-belül 20 cm-es távolságból alkalmazzuk a terméket, amely ezután 8 héten keresztül megmarad a felületen, amennyiben az nincs felmosva, letörölve vagy közvetlen napsütésnek kitéve. A htékonyság időszaka csökkenti a kezelt felület porozitását. 

Összetétel

Účinné látky: 0,1 g cypermethrinu a 0,1g imiprothrinu ve 100 g přípravku

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Hangya ellen

Forma

Forma Spray

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  ODP084
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000204918526
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15