Oldal frissítése

BIOLIT elektromos rovarriasztó készülék és utántöltő lapok, 10+1 db

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOLIT elektromos rovarriasztó készülék és utántöltő lapok, 10+1 db

A Biolit elektromos rovarriasztó megöli és elriasztja a szúnyogokat, bogarakat és más kis rovarokat, és hivatlan vendégektől mentes, nyugodt éjszakáról gondoskodik. 11 párna található a csomagban, amelyek 11 éjszakán keresztül védenek (1 párna = 8-10 óra / éjjel).

Legfontosabb jellemzők:

  • Azonnal elpusztítja a rovarokat
  • Megelőző védelemként is használható
  • Hosszantartó hatás, akár 10 éjszakán keresztül + 1 extra párna
  • Hatékony darazsak, legyek, szúnyogok és egyéb repülő rovarok ellen
  • Gyors hatás
  • Illatanyag mentes
  • Beltéri használatra alkalmas
  • Használható kutyák és növények körül is

Összetevők:  

Hatóanyag: esbiothrin 22mg/g

Használati utasítás: A rovarrisztó készüléket hálózati csatlakozás során való használatra tervezték, működéséhez 220-230 V szükséges. Távolítsuk el a lapról a fóliaréteget és helyezzük a védőrács alatti kerámi felületre a lapot. Csatlakoztasd a készüléket az aljzatba. Néhány perc elteltével a rovarokat elkábítja, majd elpusztítja, majd megölik. Nyitott ablakoknál is megakadályozza a rovárok berepülését. A rovarriasztó lap hatásfokának csökkenését a zöld színének elfehéredés jelzi, ekkor szükséges azt kicserélni.  A készüléket max 30m2-es helyiségben való használatra tervezték, több készülék használata nagyobb területen jelent védelmet. Mindig húzd ki a párologtatót az aljzatból, ha nincs szükséged a rovarok elleni védelemre. Kapcsold ki a készóüléket az aljzatból történő eltávolítás előtt. 

Figyelmeztetés:  

Nagyon mérgező a vízben élő szervezetekre, vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. Tartsd távol gyermekektől. Ne kerüljön a szervezetbe! Miután a lapokat a készülékből eltávolítottad, illetve abba helyezted, mindig alaposan moss kezet szappannal és vízzel!  Véletlen lenyelés esetén fordulj orvoshoz és mutasd meg csomagolást. Az elhasznált lapokat helyezd a kommunális hulladékgyűjtőkbe. A fel nem használt lapokat veszélyes hulladékként kell ártalmatlanítani.

Összetétel

"Tartalmazza: Piretrinek és piretroidok, desztillátumok (kőolaj), hidrogénezett, könnyű; nem meghatározott kerozin, 2,6-di-tert. butil-p-krezol.

Aktív összetevők: 2,3 g piretrinek és piretroidok, 4,0 g piperonil-butoxid 100 g készítményben. "


Paraméterek

Illatanyag

Illat Illatmentes

Rendeltetés

Rendeltetés Szúnyog ellen

Forma

Forma Elektromos

Utántöltő típusa

Utántöltő típusa Merev
Kód:  ODP078
Termékszám:  5000204920901
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15