Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BIODERMA Sébium Global 30 ml

4,5 17 értékelés
6 090 Ft

BIODERMA Sébium Global 30 ml

A BIODERMA Sébium Global egy kozmetikai termék, amely hatékonyan segít leküzdeni a pattanásokat. A folyadék ezenkívül felgyorsítja a már kialakult pattanások gyógyulását és megakadályozza a gyulladásos területek kialakulását. A legújabb laboratóriumi bőrgyógyászati kutatások eredményei kimutatták, hogy a Sébium Global formulája megakadályozza a pattanásokat okozó baktériumok terjedését, amelyeket a gyulladások elsődleges okozóiként tartanak számon. Használj hatásos fegyvereket a pattanások ellen!

Az akné az egyik legelterjedtebb krónikus bőrbetegség világszerte, valamint a leggyakoribb bőrelváltozás a pubertáskor során. Élete során minden ember kivétel nélkül találkozik vele, legalább egyszer. A pattanások különösen a fiatalabb korosztályok számára jelentenek problémát, nemtől függetlenül. A pattanás egy dudor a bőrfelszínen, amelyet az elzáródott pórusok gyulladása okoz. Ha a gyulladás hosszú ideig fennáll, és a pórusok kiválasztási funkciójukat nem képesek ellátni, akár későbbi - permanens - hegesedés is kialakulhat. Az akné a leggyakrabban az arcon, avállon, a mellkas felső tájékán és a háton található meg.

Az arcfolyadék csillapítja a vörösséget és az irritációt, amely által lecsökkenti a hegesedés kockázatát. A termék cink-glükonátot tartalmaz, amely meggyorsítja a gyulladásos kiütések eltűnését. AHA észterek, citrom- és szalicilsavak segítenek a bőrfelszín felpuhításában. Az enoxolon blokkolja a gyulladás terjedését. A Sébium Global az első termék, amely biológiai szinten gondoskodik a pattanások eltávolításáról és a bőr védelméről. A bőr emulziója biológiailag állítja helyre a sejtrétegeket, így azok rövid idő alatt az egészségeshez hasonló állapotúvá válnak. A folyamat gyorsan lezajlikés puha, tiszta és tökéletesen megkímélt bőrt hagy maga után. Egyedi pattanáskezelési módszer, amely gyorsan és áthatóan kezeli a bőrt!

Hatóanyagok:

  • A cink-glükonát felgyorsítja a gyulladásos kiütések visszahúzódását és csökkenti a túlzott faggyúképződést
  • AHA-észterek, a citromsav és a szalicilsav a sima és puha bőrfelszínért
  • Enoxolont tartalmaz, amely gátolja a gyulladás terjedését


Bőrtípus:
Akné kialakulására hajlamos bőrre.
Használat:
Alkalmazd egyszer vagy kétszer naponta, megtisztított bőrön. Ezután felviheted a sminket.
Térfogat:
30 ml
Összetétel:
AQUA/WATER/EAU, C12-13 ALKYL LACTATE, DIPROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERIN, ZINC GLUCONATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SALICYLIC ACID, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SILICA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, XANTHAN GUM, ARACHIDYL GLUCOSIDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, GLYCYRRHETINIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BAKUCHIOL, SQUALANE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 673]


Összetétel

AQUA/WATER/ EAU, ZINC SULFATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, POTASSIUM PHOSPHATE, MAGNESIUM SULFATE, SODIUM CITRATE, CALCIUM CHLORIDE, SODIUM BICARBONATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, POTASSIUM CHLORIDE, NITROGEN.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típus Folyadék

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Mattító, Bőr kipirosodása ellen, Pattanásokra

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás

Kor

Korosztály Fiatalabb és idősebb

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Szalicilsavas

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 30 ml

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Nyugtató
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Pattanásos bőrre
Kód:  KSPL1316
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3401360147508
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05