Oldal frissítése

BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml

Száraz a bőröd, és nem csak a téli hónapokban? Erre megoldást jelenthet a Bioderma márka Atoderm Creme de Douche krémtusfürdője. Ez az olajos tusfürdő nemcsak hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és az izzadságot a bőrről, hanem egyúttal egy olyan olajos réteget képez a bőrön, amely intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt. A tusfürdőt bőrbarát összetétel és kellemes illat jellemzi, így üde érzést biztosít mosakodás után. Az Atroderm krémtusfürdő olyan nedvesítő is tisztító hatóanyagokkal készült, amelyek helyreállítják a bőr természetes védőrétegét és megvédik a bőrt a mikroorganizmusoktól és a káros környezeti hatásoktól. A BIODERMA tusfürdő ideális a felnőttek, a gyermekek és a csecsemők bőre számára. Rendkívül gyengéd a bőrrel és nem irritálja a szemeket sem.

Az Atoderm Creme de Douche krémtusfürdő főbb jellemzői

  • A BIODERMA krémtusfürdő eltávolítja az izzadságot és a szennyeződést a bőrről
  • Alkalmas a felnőttek, gyermekek és csecsemők nagyon száraz bőrére
  • Intenzíven teszi puhává és táplálja anélkül, hogy zsírossá tenné a bőrt
  • Az Atoderm Creme de Douche olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek hidratálják a száraz bőrt
  • Helyreállítja a bőr természetes felületét, védi a bőrt a mikroorganizmusok behatolásától

Használat:
Vidd fel a tusfürdőt a nedves bőrre és képezz habot. Ezt követően öblítsd le és gyengéden szárítkozz meg egy törölközővel. Alkalmas a mindennapos használatra. A legjobb hatás érdekében kombináld a Bioderma Atoderm termékcsalád többi termékével együtt.

Összetétel:
AQUA/WATER/EAU, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, COCO-GLUCOSIDE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, JOJOBA WAX PEG-120 ESTERS, ZINC GLUCONATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERYL OLEATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, LAURETH-2, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI651V1]


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  SG623
Termékszám:  3401399372285
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20